От: Списък с директории за статии - актуален PR
aleksandra1986 предупредете хората, че статиите им могат да отидат на кино, както се случи с моите.
И макар, че ви писах по пощата и тук лично съобщение, така и не разбрах, каква беше причината за това нещо.
Между другото си спомням, че
първоначално ми благодарихте за статиите и то в 2-3 имейла.
Не стига, че ми изтрихте статиите, а изтрихте и акаунта ми, без никакво обяснение, което не ви прави чест!
P.S.
Единственият мейл, който получих (преди затваряне на акаунта ми) беше, че не съм споделял статиите в социалните мрежи, което щях да направя, защото разполагам с доста сериозен ресурс.
А случайно някой да има актуален списък за англоезични директории , социалки и сайтове за обяви и други . Ще почерпя
Може да почерпите, като ми върнете статиите, понеже ги нямам на хард диска ми, а съм стоял по сумати време да ги пиша, специално за развитието на блогчето ви.
Не е лошо някои хора, да разберат каква е отговорността да приемаш гест блогинг или да правиш директория за статии. Ако нямаш възможността да се занимаваш професионално, не лъжи хората!
Не съм човек, който ще издребнява за няколко линка (безплатни), аз ще си намеря 1000 човека, с които да работя, лошото е обаче
ТАРИКАТСКОТО ВИ ПОВЕДЕНЕИЕ, което меко казано ме дразни...
Очаквам отговор тук или на ЛС и си искам 7-те статии, за които положих ОГРОМЕН ТРУД, за който първо ми благодарите, а после го погубвате...
P.S.
Нарочно не писах в темата за некоректните търговци да ви направя ЕВАЛА, ама след като виждам, че продължавате да си предлагате услугите и не ми отговаряте, нито на писма, нито на ЛС, нещата бият на
НАГЛОСТ!
btw мога да прибавя и благодарствените ви послания към мен, които постфактум се оказаха фалшиви... И само не ми излизайте с номера, че сайта е на дамска тематика, защото статиите ми бяха в контекста на блога ви. Малко по-късно дори видях, че сте създали други категории на различни теми.
И накрая за ваше успокоение не сте единствените типове... Тук от форума съществуват още двама такива сладури, но какво да се прави такъв е живота.
Иначе момчетата и момичетата от Предприемач КОМ, които са търгували с мен, знаят че съм сериозен човек и веднъж публикувана статия в мои сайтове остава там завинаги или поне докато съм на работа във фирмата, която ми ги е поверила, а нямам намерение да напускам скоро...
Имейл цитати (другите не ги пазя)
Изпратено от [email protected] Сряда, 2014, Февруари 26 10:53:47 EET
Здравейте аз подържам директорията за статии areni.net и искам да ви благодаря за добрите статии, надявам се и за напред да продължим така .
Имам и един въпрос ако можете да ми помогнете. Търся качествен списък със ENG директории за статии . Ще съм ви благодарен ако имате такъв. поздрави.
Изпратено от [email protected] Сряда, 2014, Март 26 19:42:35 EET
Здравейте , радвам се че публикувате коректно статиите си , но искам да ви напомня че ако те не се популяризират в социалните мрежи те нямат стойност и сила . И в този ред на мисли не са полезни както за вас така и за мен . Поздрави
_______________________________________________________________________________________________________________________
И накрая искам ето в тази статия ДА МИ ВЪРНЕТЕ ЛИНКА НА ФИРМАТА ИЛИ ДА Я ИЗТРИЕТЕ НЕЗАБАВНО, ЗАЩОТО Е ПИСАНА ОТ МЕН!
Хубава или лоша няма значение, по-важното е, че я държите без линк към фирмата и без мое позволение!
Няма да коментирам факта, че дори не е направена на абзаци, както съм я публикувал аз.
За пореден път ви писах лично съобщение, надявам се да му обърнете внимание.