андрей Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 21 Май 2023 #1 Здравейте колеги, търся да закупя група на спортна тематика или по специално футболна. Групата може и да е спряна от развитие до 60,70 лв. Ако имате излишна пишете ми. Може и страница. Може и да е с новинарска тематика. Последно редактирано: 15 Юни 2023
Здравейте колеги, търся да закупя група на спортна тематика или по специално футболна. Групата може и да е спряна от развитие до 60,70 лв. Ако имате излишна пишете ми. Може и страница. Може и да е с новинарска тематика.
андрей Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 22 Октомври 2023 #10 Alex.Ivanov каза: Здравей, някой предложи ли ти нещо? Увеличете... На този етап взех една малка, но ако имаш предложение слушам
Alex.Ivanov каза: Здравей, някой предложи ли ти нещо? Увеличете... На този етап взех една малка, но ако имаш предложение слушам
A Alex.Ivanov Member Рейтинг - 0% 0 0 0 22 Октомври 2023 #11 Не, защото и на мен ми се върти една идея и аз търся
андрей Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 22 Октомври 2023 #12 Alex.Ivanov каза: Не, защото и на мен ми се върти една идея и аз търся Увеличете... Имаш лс