CODEXGIGAS
Active Member
Здравейте на всички!
Последно редактирано:
ШИБАНИ АДМИНИ! ЦЕЛИЯ ФОРУМ ПОТЪНА ЗАРАДИ ВАС!Трябва да добавиш ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА
То и да го напишеш е все таяЗнам ги правилата! Забравил съм вече, че трябва да се пише това. Отдавна не съм пускал тук теми. Редактирах.
Тва става за стикери.
Кво да ти кажа, случва се.То и да го напишеш е все тая
Проблема е, че постоянно се появяват някакви такива теми. И не съм много наясно как така админите са виновни, че конкурса се провалят след като реално те осигуряват само "терен" за провеждането и правила, които явно на хората им е все тази за тях (и става явно, че резултата не закъснява). За това, тази тема отива в кофата, автора явно това му е възпитанието (там съм без коментар), и ще е нужно да се допълни с едни големи букви в правилата, че изцяло е на преценка и доверие към потребителя, пуснал самия конкурс. Не знаем наистина какво повече да направим. Аз не съм много ок да ги има тези конкурси, но хората си ги искат. Защото според мен е редно да му вземат едно 300-400 лв. за 6-7 концепции лога, но нали може и за 100-150 лв. И ето ти ситуация, защото не били много яко или достатъчно.Проблема не е в парите, проблема е в доверието, може да звучи банално, но веднъж загуби ли се трудно се връща и тук не говоря за конкретен човек, тук говоря като цяло в конкурсите.
Това е като доверието в държавата, хем няма конкретен виновен, хем доверието се губи
Ползва се това, когато материала е кофти. Като нямаш голям кок, ползваш помпи и други способия да докараш мъжество.Преди, ако не се лъжа, се ползваше escrow като посредник. Не че се ползваше де, ама го имаше като опция. Не е лошо да има 1 такъв посредник за конкурси или обяви с по-голяма цена за покупко-продажба.
Не тъпако залупен, пропада заради хомота като теб.ШИБАНИ АДМИНИ! ЦЕЛИЯ ФОРУМ ПОТЪНА ЗАРАДИ ВАС!
Аз това не го разбрах защо се получи, ако може малко светлина в тунела (въпреки че тока е скъп)И на този админтие са му виновни, защото е същото лайно.
Не тъпако залупен, пропада заради хомота като теб.
Аз също не го разбрах. Ти за кое конкретно питаш, че не разбра? Ще го обясня, ако мога.Аз това не го разбрах защо се получи, ако може малко светлина в тунела (въпреки че тока е скъп)
Аз не за теб се изказах така "ласкаво", а дали виждаш как продължава конкурда. Теглете му по един трейд и да се приключва.Какво стана не разбрах, що се прекрати конкурса?
Аз се изразих философски за доверието, не съм обвинявал нито админи, нито форума, а по-скоро тази последователност от нерваци пускащи конкурси които при най-малкия повод не си държат на думата, е как да има предложения?