Websolut
Well-Known Member
Не знам, но ако така продължава трее Блинки забрани конкурситеАз не за теб се изказах така "ласкаво", а дали виждаш как продължава конкурда. Теглете му по един трейд и да се приключва.
Не знам, но ако така продължава трее Блинки забрани конкурситеАз не за теб се изказах така "ласкаво", а дали виждаш как продължава конкурда. Теглете му по един трейд и да се приключва.
Кофти наркотици, или са му сложили рога, или му е дошло. Знаеш ли какво му е главата? Защото индивиди като него не намират проблема никога в себе си, а първо в другите, и тъй като не са му виновни учасниците в конкурса, защото тяхната работа е свършена, остават админите. Ето ти логика за следване.Не разбрах защо така се изригна срещу админите. Човека уж добре се държеше, та ми е интересно какво е провокирало хейта
Аз съм много за и всички да си плащат на рогулярни цени. Като сме нация пълна със скъсаняци и мизерници, често се стига до тук. Последните 3 конкурса са пълен провал като гледам назад. И това не е от конкурсите или правилата, а от хората, които участват. И като гледаме, хората не стават.Не знам, но ако така продължава трее Блинки забрани конкурсите
Да малко сме си овчедушни, умеем само в къщи пред телевизора и в кръчмата да спорим, на дела ни нема ич.И като гледаме, хората не стават.
Така изглеждат, ама явно 150 лева ги стискат. И това са хора, които никога не успяват.Предишния крещеше "заливайте ме с предложения", искаше поне 10 концепции до 3-тия ден, после се разсърди и се покри.
Този ми изглеждаше свестен, честен и изведнъж превъртя.
Много от колегите ми са споделяли, че в конкурси не участват още преди, а сега въобще не знам има ли смисъл..
Да, интернет храбреци без топки, горе доли това се наблюдава последно време.Да малко сме си овчедушни, умеем само в къщи пред телевизора и в кръчмата да спорим, на дела ни нема ич.
Човече, наистина трябва да влизаш в темите по-рано с повече концентрация, иначе става смешно към плачевно.Блинки пак неадекватен...
Вместо да измести дискусията в отделна тема и тази да не се осира даже и пише в нея
Не са ти допадали по една единствена причина, провалът им, който в много случаи идва от авторите, защото са много прави за себе си.Като цяло тия конкурси никога не са ми допадали по една или друга причина.