Те щом мене още не са ме стопирали и ти ще се отървеш Да се надявам че всичко ще се развие на +, след като махнах абсолютно всички проблемни връзки.
Така и така има солиден спам, да взема да попитам нещо смислено:
Каква е разликата от - Finalized earnings и Estimated earnings ? Сумите им са различни с няколко евро. Едните са, който могат да се вземат, а другите някакви постигнати ли какво?
Те щом мене още не са ме стопирали и ти ще се отървеш Да се надявам че всичко ще се развие на +, след като махнах абсолютно всички проблемни връзки.
Сега ако някой ми каже, тез американци прости колко им е акъла - махнал съм си всички линкове в сайтове за п*рно или каквото и неприлично съдържание, имам реклами само в личните си сайтове, който нямат и капка неправилно съдържание и какво става - обновен е интерфейса, всеки ден правя по 13-15 цента, от един месец имам една сума в графата "плащаема сума". Изобщо не се променя баланса, а само графата за натрупани този месец. Гледах и поща и нотификация, никъде нищо не се споменава да са ме баннали или нещо такова.
Не съм го направил. Денем имам над 10 цента но не се влагат в графата "пари за плащане".