ти бате на кой тръгна да обясняваш... се едно на пинокио да му внушиш че е от пластилинГоляма работа как се сформира себестойността на продуктите (едва ли от качество са спестили - пробвани са някои от тях, лично от нас), важното е че не се бориш за големите думички по търсачките за да се мъчеш със скапаните центове от адсенс. Сега мисля че и в темата блязах.
И отделно - я картинка не им харесва, я някое ip e кликнало 2 пъти на рекламка и те цъкат, както аз се изразявам с това писно, което ни дадоха тук: начукване с усмивка. Не искам да кажа нищо за този вид печелене от нета, ама аз гладен щях да си умря ако нямах сайт от ранга на about.com, който да цъка с Адсенс.
Много уважавам хората, които изкзрват пари от Адсенс и им пожелавам адски много кинти от него, но не ми харесва това се мъчат и труда им не е оправдан на 100%. То къде лие е, но все пак. А в случай, че незнеш, axcx, рекламките на Адсенса праща на сайтове занимаващи се с афилиейт маркетинг или те са самите шоповете - продават продукти и услуги. Освен ако не са с благотворителна цел.
Да, прав си - всички с бъбрят за това, което ги вълнува. Сега май е реда един да извади чаши, друг ракия и трети мезе и да седнеме да си пиеме и продължиме с изторийте си.
Знам какво е някой да попадне на клик донесъл му $1+, същото е като при афилиет маркетинга - само че там големите продажби са мазнички и блажнички. И кулайс е прав - не обсъждаме качеството на бг строителството, макар че и то е с едно много голямо надценяване. Просто си купуват хората - добър външен вид, прокер, желание да имаш дом....комбинацията дава продажбата.
А сега малко и по темата - след като са те цъкнали от адсенс - може да направиш 2 неща по въпроса: да махнеш нещата, които не отговарят на правилата и да продължиш с тях (нов акаунт) или да си смениш с нещо, което да ти изкара същите кинти.
vetzkov, трябва всеки да защитава вижданията си с някой друг коментар или история, която е преживял. И в този ред на мисли има ли плъгин с който може да се интегрира адсенс в контенат на блог (платформата е WP)? Ако някой знае - тук може да даде едно линче. Или решение.
@Sammy, готово сме да помагаме, ако имаш нужда от това. Дано да ти върже скоро. Успехи.
vetzkov аз ти казах да не пускаш от 2та акаунта в една тема
Sammy мога да ти препоръчам cashfiesta плащам си лизинга на колата, тока, водата, парното, и квартирата абе около 3000лв на месец с 809 реферала съм в момента стани ми реферал да станат 810
http://en.wikipedia.org/wiki/Irony#Verbal_ironyИскаш да кажеш че плащат ? Видял съм поне 200 поста в интернет и казват че са скам..