Ей, супер. Много се радвам, че ще присъстваш. После ще си ходим пеша, заедно. Иначе и да ме прибереш труп, жената няма да ти се обиди грам. Има доста добро мнение за теб...трудно ще го събориш.+1. Банко, ако те върна на жена ти на 4 крака дали ще ме намрази?
Някакво мото трябва да има срещата
Записан си. Няма проблем, добре си дошъл.И аз искам да дойда. Бройте ме, къркане не отказвам
Ето го и хомосексуалиста на форума Преди време се заканваше за някакво събиране на форума , че ако нямало жени почвал мъжете.+1. Банко, ако те върна на жена ти на 4 крака дали ще ме намрази?
Момчета , нема се плашите... пазя си семето за задника на BurnX.Ето го и хомосексуалиста на форума Преди време се заканваше за някакво събиране на форума , че ако нямало жени почвал мъжете.
Та тези дето ще ходите на форумната среща, ако някой изпусне вилицата и седи до сифокса - НЕ СЕ НАВЕЖДАЙТЕ !
Влюбеното хомосексуалистче, да ти пратя снимка да маструбираш в банятаМомчета , нема се плашите... пазя си семето за задника на BurnX.
Той ще си каже...малко е на кантар той.uphero ще идва ли?
Ако преместите за Стара Загора ме пишете.Той ще си каже...малко е на кантар той.
Айде, бе хора, не изпитвате ли някакво желание да се запознаете с хората, с които работите тук?
Аз се надявах поне 40 да сме...
Със или без Али Баба?
Забрави Аладин - с или без вълшебната лампа.Ми ако зависи от теб не само Али Баба ще пуснеш в Държавата, но и брат му Али Реза, Абн Ибн Абдула, Мохамед Пахвани и т.н.