От утре та чак до 20ти имам гости, които всеки ден трябва да развеждам из фирмата и да ги водя на обеди, вечери...няма как да стане, иначе щях да дойда.Cross, ти нали си баровец, ела на срещата да те видим
Такова не ми излиза. Да не го дават само на заслужили профили.Виж файлът 15451
Изоставаш от Марк, къде ти е хомо лайка?
Супер изказване както винаги. Аз не се занимавам с фейсбук, на примерно, както и поне още 5 човека от заявилите, за които съм сигурен.То като гледам няма и да не интересно - само фейсбукаджии ще ходят.
пак идваме на списъка ама някой го домързя майСупер изказване както винаги. Аз не се занимавам с фейсбук, на примерно, както и поне още 5 човека от заявилите, за които съм сигурен.
Знам, че няма да кажеш, ама ''гостите'' са от висшите нива на Пентагона, нали? Знам те аз, скрита лимонка, дърпаща конците на илюминатите си ти, Ивайлооо.От утре та чак до 20ти имам гости, които всеки ден трябва да развеждам из фирмата и да ги водя на обеди, вечери...няма как да стане, иначе щях да дойда.
Да, прав си, някой го домърза. Просто гледаш кой е дал участие през коментарите и ще видиш списъка. Не знам как едно време си ходил по мирк срещите, но списъка беше много субективно понятие. Казва се кога има среща, дава се заявки от всеки юзър и колкото дойдат. Тогава някак идваха повече хора от обявените в някой канал. Сега ще видим.пак идваме на списъка ама някой го домързя май
Чудя се и @nandibandi що се прави на ощипана, и не иска да дойде, но няма пълно щастие.
Честно казано, не мисля, че ще се чувствам на място. Вие сте си баш предприемачи, а аз прост форумен трол. Не че не се изкушавам да ти сипя Live, ама по-вероятно е да пасувам. Пък и щом Тъпиро няма да идва, някак се губи стимула.