Всеки предприемач притежава идея, детайлите на която в една или друга степен ги крие (за да не бъде открадната). Предприемачът от своя страна би се доверил повече на инвеститор и би казал повече за проекта си. Но тук вече идва проблемът. Инвеститорите са заети хора и рядко имат достатъчно време за срещи на живо със случайни предприемачи.
Затова искам да питам. Как според вас може да се осъществи среща с истински инвеститор за кратък Skype разговор? Как може да си сигурен, че отсреща стои точно инвеститор, а не някой келеш, който се е свързал с теб за забавление. Не мисля, че инвеститорите притежават представителни страници в интернет - поне аз не съм виждал такива.
Затова искам да питам. Как според вас може да се осъществи среща с истински инвеститор за кратък Skype разговор? Как може да си сигурен, че отсреща стои точно инвеститор, а не някой келеш, който се е свързал с теб за забавление. Не мисля, че инвеститорите притежават представителни страници в интернет - поне аз не съм виждал такива.