Въпреки че имахме някои търкания преди време, живо и здраво да ти е детенцето! Филма съм го гледал два пъти, с мерак за трети път, нищо страшно няма, само хубави моменти те чакат
Казвал съм го много пъти тук, ще ти го кажа и на теб. Няма по-голям мотиватор за работа от това да осигуриш най-доброто на детето си! Другото е това, че децата е добре да са с малка разлика, за да могат да се занимават взаимно
Пък и на родителите им е по-забавно.... От бизнес гледна точка и мотивацията е двойно по-голяма
И още нещо се сетих
Жените са изключително подли и често злоупотребят с бащинските чувства! Ако ти връчва детето още от вратата, че видиш ли много и било тежко, не се връзвай! Много стар номер, всички млади майки го прилагат, неопитния баща лесно се подхлъзва
Ако жена ти не работи, а работата й е само да се занимава с детето, аванта не пускай!
Твоята работа е да му осигуриш бъдещето, не да го моткаш по парковете, губейки ценно време за работа! Същевременно на детето му трябва баща, така че в никой случай не го лишавай от внимание.
И последно, че голям съветник се извъдих, ама това ми идва да ти кажа, казвам на всички млади родители. Детето се възпитава с личен пример, не с приказки!
Само радости ти пожелавам с детенцето и да ти е живо и здраво! Също и спокойствие