alphawow Active Member 17 Юли 2020 #1 Някой има ли представа дали цифровите гифт карти на старбъкс се приемат в българските вериги?
Blinky Owner 17 Юли 2020 #2 Хм, що не, те не са ли световна верига с филиали по цял свят? Иначе ще е голяма тъпня. Вече зависи и дали не са някакви локал гифт карти.
Хм, що не, те не са ли световна верига с филиали по цял свят? Иначе ще е голяма тъпня. Вече зависи и дали не са някакви локал гифт карти.
Blinky Owner 19 Юли 2020 #4 alphawow каза: Звънях на старбъкс, тука не може да ползваме цифровите... Увеличете... Да, каква изненада. Бг-то няма нищо общо със световния. Защо ли не съм учуден. Аз дори не знам от тук дали са били наясно какво си им обяснявал.
alphawow каза: Звънях на старбъкс, тука не може да ползваме цифровите... Увеличете... Да, каква изненада. Бг-то няма нищо общо със световния. Защо ли не съм учуден. Аз дори не знам от тук дали са били наясно какво си им обяснявал.
alphawow Active Member 20 Юли 2020 #5 Blinky каза: Да, каква изненада. Бг-то няма нищо общо със световния. Защо ли не съм учуден. Аз дори не знам от тук дали са били наясно какво си им обяснявал. Увеличете... Горе долу разбраха
Blinky каза: Да, каква изненада. Бг-то няма нищо общо със световния. Защо ли не съм учуден. Аз дори не знам от тук дали са били наясно какво си им обяснявал. Увеличете... Горе долу разбраха