Имам чудесни новини, Нови 5 безплатни ваучера по 50МH/s за всеки, който сега вижда темата
Някой няма ли да сподели впечатления? Мина повече от месец
Ами това са различните валути, които си изкопал, а най-долното е мощността ти. Не знам дали са ми точни сметките, но това са няколко стотинки.
Кво стана е копачи вече имам 1.2GHs При вас как е статистиката? 8)
Много ми е интересно какво ще стане ако някой има 200-500 GHS примерно
Айде стига си говорил глупости щото много хора се набутаха заради такива като тебе които дрънкат насам натам ..За BitCoins за да изкарваш пари от копане ти трябва мощен и специален процесор. Процесорите са скъпо удоволствие - най-евтините са около 300 долара и достигат няколко хиляди. От сайта на биткоин можете да видите кои производители препоръчват. Плащането става онлайн, а за доставката се чака между месец и два.
Ще споделя и моят опит.
Пробвах с 9,5GHS за около 80 лв.
Към днешна дата, ако продам обратно всичко в долари, ще имам левова равностойност около 35 лева.
До тук към на загуба 56% от инвестираните пари.
Причината за загубата е най-вече значително падналата цена на гигахешовете, и в известна степен на биткойните.
Това е начинът на пресмятане на резултата. Да смятате само колко сте изкопали е грешно.
При мен за инвестиция от 150лв взех 0,03 btc. Но сега ще ги разцъкам на борсата и за няколко дни ще си избия парите. Като цяло може да ги въртите от една валута в друга, така може да правите печалби. Аз лично това правя от известно време(един приятел го правис мойте, де) и успява да ги направих Х няколко пъти сумата вложена.
това е супер , аз моите съм ги зарязал имам 15 GHS и преди два месеца последно съм влизал в сайта за мен е пълна загуба на време