lastsentinel Active Member Рейтинг - 78.6% 10 3 1 8 Септември 2017 #1 Приемам абсолютно всякакви предложения като ще се свържа с вас дори и да нямам интерес, за да Ви кажа за конкретна оферта.
Приемам абсолютно всякакви предложения като ще се свържа с вас дори и да нямам интерес, за да Ви кажа за конкретна оферта.
Kaloyan Hristov Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 8 Септември 2017 #2 Не мога да ти пиша лично съобщение. Някакъв имейл за връзка ?
inspektora Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 11 Септември 2017 #3 lastsentinel каза: Приемам абсолютно всякакви предложения като ще се свържа с вас дори и да нямам интерес, за да Ви кажа за конкретна оферта. Увеличете... Здравей колега lastsentinel Мога да ти предложа доста интересни неща. Имам няколко силни сайта на тази тематика. Сега виждам, че не мога да ти пиша съобщение. Ако имаш инетрес ми пиши на имейла: [email protected]
lastsentinel каза: Приемам абсолютно всякакви предложения като ще се свържа с вас дори и да нямам интерес, за да Ви кажа за конкретна оферта. Увеличете... Здравей колега lastsentinel Мога да ти предложа доста интересни неща. Имам няколко силни сайта на тази тематика. Сега виждам, че не мога да ти пиша съобщение. Ако имаш инетрес ми пиши на имейла: [email protected]