lavish Active Member Рейтинг - 100% 2 0 0 14 Октомври 2016 #41 Доволен съм от услугата на колегата! Провери ми статията за грешки бързо и професионално. Препоръчвам.
Доволен съм от услугата на колегата! Провери ми статията за грешки бързо и професионално. Препоръчвам.
xainov Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 1 5 Февруари 2017 #51 Пишем на български, английски и немски. А превеждаме и от много други езици.
WebsitesRent Member Рейтинг - 100% 4 0 0 28 Юни 2017 #59 Доволен съм от услугите на колегата, поръчах доста статии в пакет, като качеството и стила на писане са на ниво. Изпълнението беше в срок, всичко както беше предварително договорено. Препоръчвам го, няма да сгрешите!
Доволен съм от услугите на колегата, поръчах доста статии в пакет, като качеството и стила на писане са на ниво. Изпълнението беше в срок, всичко както беше предварително договорено. Препоръчвам го, няма да сгрешите!
xainov Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 1 5 Юли 2017 #60 Благодарим за отзива. Свободни сме за нови поръчки.