Обикновено не се обаждам из форума, освен ако не е належащо, но нещо тук ми направи известно впечатление. И за да не излезе, че и аз се заяждам, няма да пускам цитати, нито да споменавам никове, но забелязах, че в отправените критики към Крос съответно има: 1 - грешка в пунктуацията и 2 - чисто техническа грешка. Занимавам се професионално с писане и преводи на академична, езотерична и self-help литература от векове (с художествената проза тепърва наваксвам), но и при мен се случват такива. Никой не е 100% съвършен, всички допускаме грешки понякога (някои - по-често, но това е друга тема). Да търсим ПЪЛНО съвършенство тук, каквото и в каквото и да било друго, е крайно нереалистично и не допринася с нищо конструктивно, защото, както е казал мъдрецът, съвършен е само Господ. А човекът непрекъснато се учи. Особено когато борави с езика, който не е математическа величина. Не мисля, че една тема, пусната от човек, който си търси поръчки, т.е. работа, трябва да бъде предмет на подобна остра критика, макар отчасти да се съгласявам с критикуващите, че е абсолютно препоръчително и дори необходимо тя да бъде издържана по най-добрия възможен начин, за да дава ясна представа за речевата и писмена култура на автора си. Иначе личното ми мнение към автора е, че цената му е прекалено ниска. Има една великолепна книга - ТАКА МИСЛЯТ МИЛИОНЕРИТЕ (The Millionaire Mind,
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Millionaire_Mind) на Томас Станли, в която авторът прекрасно обяснява силната взаимовръзка между качеството, цената и доверието на клиента. Не зная дали е преиздавана тук (четох я преди доста години), но я препоръчвам горещо на всеки, който се интересува. Лек и слънчев летен ден на всички! :beer: