Здравейте предприемачи, фрийленсъри и хора, които просто се мотаят из форума!
Пиша статии на бълграски език и английски език! Пренаписвам статии, както и превеждам статии от английски на български, от български на английски, от български на нидерлански, от нидерлански на български, както и от английски на нидерлански и обратното.
Цени:
Статия на български език, само 1 ст. на дума, което означава 100 думи, 1 левче!
Статия на английски език, само 2 ст. на дума, което прави 200 думи, 4 лв! (разбира се, че пиша и статии с по-голяма големина, но за тях цените предполагам, че може да си ги сметнете).
Пренаписване на статия, само 0,5 ст. на дума= 100 думи, 0,50 лв. ВАЖНО Пренаписвам статии само от български на български!
Преводите са по-договаряне зависимост от текста. Езикът на превода, не влияе на цената. На цената влияе единствено сложността и големината на текста!
Как може да се свържете с мен?
Може да ми пишете на ЛС!
Може да ми пишете на е-майла: [email protected]
Методи за плащане
Приемам методи на плащане пайпал и ипей (предпочитам ипей).
По банков път НЕ приемам плащане!
Пиша статии на бълграски език и английски език! Пренаписвам статии, както и превеждам статии от английски на български, от български на английски, от български на нидерлански, от нидерлански на български, както и от английски на нидерлански и обратното.
Цени:
Статия на български език, само 1 ст. на дума, което означава 100 думи, 1 левче!
Статия на английски език, само 2 ст. на дума, което прави 200 думи, 4 лв! (разбира се, че пиша и статии с по-голяма големина, но за тях цените предполагам, че може да си ги сметнете).
Пренаписване на статия, само 0,5 ст. на дума= 100 думи, 0,50 лв. ВАЖНО Пренаписвам статии само от български на български!
Преводите са по-договаряне зависимост от текста. Езикът на превода, не влияе на цената. На цената влияе единствено сложността и големината на текста!
Как може да се свържете с мен?
Може да ми пишете на ЛС!
Може да ми пишете на е-майла: [email protected]
Методи за плащане
Приемам методи на плащане пайпал и ипей (предпочитам ипей).
По банков път НЕ приемам плащане!
Последно редактирано: