От 148 клика можеш да спечелиш $13. Този Ctr е много съмнителен обаче.
Кажи на вуйчовци и лелки, че ако продължават така ще ти баннат акаунта.
Значи ако не правиш шашми и прочее, то вероятноста някой да ти клика на рекламите е огромна......при 150% това значи от три юзъра имаш 5 клика....ако не ме лъже математиката.....което е невъзможно - но е добре да помислиш от сега за комуникация с Г, или да си направиш резервен акаунт - флагнат си с няколко байрака в Г и по мое мнение положението не ти е особенно приятно.....Възможно ли е това: CTR=151,02% eCPM=135,57 US$. От 148 клика за едни ден имам 13,29 US$. Не е ли много? За AdSense става дума и то на сайт с българско съдържание?
Ако са само "повечето" ще е добре, но ако са "всички", по няколко пъти, става съмнително някак си....и повечето хора които влизат там щракват и на рекламите. разбирате ли за това са толкова изравнени импресии и кликове. Но не са нереални. Дано това не ми изиграе лоша шега.
Направи ми впечатление това изказване - по какъв начин може да се проверява това инфо? :roll:флагнат си с няколко байрака в Г и по мое мнение положението не ти е особенно приятно.....
ОК, значи говорим така или иначе за нелегални методи, мерси. Просто питах, да не съм пропуснал (нещо интересно)Ми предполагам по 2 начина - първия е да хакнеш Г, втория е да бачкаш за тях......
Ми предполагам по 2 начина - първия е да хакнеш Г, втория е да бачкаш за тях......
нещо не ми се вярва за БГ думи толкова пари, все пак би ли споделил кои са те?В adwords за някои думи на БГ показва и по $7 долара.
мерси че си ги споделилРеших да ги споделя ей така за идеята : Скъпо платени думи от Adsense - част 1