ЛТова цялото от телефона ли го писа??
Тегаво е, но по гадно е екранчето. Аз съм старата школа, комп и това е.
Но кво правиш като нямаш избор, или е неоправдан. Или нищо или нещо.
Колко време ще отнеме не е ясно, но според мен нещата са вече очертани и са пуснати по съответните релси.
Гледам ги, слушам ги по улиците. Най-вече младежите, защото те си позволяват да бъдат чути и видяни. Докато по-големите вече започват да внимават какво говорят или правят навън. Всичко става случайно, вървиш си по улицата, чуваш разговори, виждаш случки и т.н.
Имам чувството, че някаква част от тия хора се държат едва ли не като децата на цветята. Може би това е защитен механизъм след и при всичко което става последните години. Не знам, но според мен това не е добре за тях.
По медиите редовно се рекламира родителите да оставяли децата си да решават всичко сами. И как ще могат, те са още малки, не са се срещали реално с достатъчно преживявания за да се самонаучат.
Клише или не човек трябва да е поне на 20 за да има някаква що годе подготовка от и за средата.
Какво може да стане в такъв случай. Ами примерно да се дигитализират до такава степен, че чужди хора и машини ще им казват какво да правят.Като с компютърна игра.
Но животът не е компютърна игра, дори за елементарни неща
И аз като малък играех игри и то много. И CS включително. Наскоро в едно стрелбище стрелях с Desert eagle. Ами малко общо има.
Когато аз бях тийн и особено младеж и нататък масово във всяка компания имаше хора с 5-6 години че и повече помежду си.
Хората се деляха много по-малко по много повече признаци. Например възраст. Между другото, нали ще променят конституцията? Е в нея дискриминацията по възраст nе съществува. Не е ли редно да съществува?
Както и да е. Дигитализацията има огромна роля в това хората да не се събират тук или там. За да могат да се създава и разпада реална компания от хора. Защото компанията и приятелите са също организация в едно общество.