C cecipenev New Member 20 Февруари 2008 #1 Може ли да се сменя вида на форума, че така батенца направо полудявам? Чудя се в кой форум съм и ми е някак много неудобен?
Може ли да се сменя вида на форума, че така батенца направо полудявам? Чудя се в кой форум съм и ми е някак много неудобен?
I Ivailo Member 20 Февруари 2008 #2 Тъкмо и аз щях да пускам такава тема.Не мога нищо да видя така.Разрових се и настройките ама не открих нищо.
Тъкмо и аз щях да пускам такава тема.Не мога нищо да видя така.Разрових се и настройките ама не открих нищо.
arsenal Playa 20 Февруари 2008 #3 какво разбирате под стил на форума, в момента форума много прелича на стария визуално, какво не ви харесва?
какво разбирате под стил на форума, в момента форума много прелича на стария визуално, какво не ви харесва?
coolice Owner 20 Февруари 2008 #4 Ще добавя някоко стила довечера видяхте ли как е сега ? Изчистет си кеша на браузърите
Blinky Owner 20 Февруари 2008 #7 За сега само на определени елементи. Но в последствие и още. Дано де, незнам да ли ще е по-силите на екипа на форума.:0 Но ще дадеме най-доброто от себе си.
За сега само на определени елементи. Но в последствие и още. Дано де, незнам да ли ще е по-силите на екипа на форума.:0 Но ще дадеме най-доброто от себе си.
coolice Owner 20 Февруари 2008 #8 То сега темпеита е точно като субсилвър ама от кеша на браузъра ти зарежда старите картинки