Tsanko Member 26 Септември 2007 #1 Някой може ли дами каже за какво се използва този таг: <meta name="config" content="нещо си"/> Порових се в Гугъл, но нищо не намерих.
Някой може ли дами каже за какво се използва този таг: <meta name="config" content="нещо си"/> Порових се в Гугъл, но нищо не намерих.
G georgimateev Member 28 Септември 2007 #3 може да е вътрешен за сайта. И за да не развалят валидацията с други тагове, да ползват мета. Аз го виждам за първи път.
може да е вътрешен за сайта. И за да не развалят валидацията с други тагове, да ползват мета. Аз го виждам за първи път.
Blinky Owner 28 Септември 2007 #4 Аз също. :roll: На колко сайта си го срещал, бате? Не мисля че е накаква иновация, която ще помогне кой зне колко на оптимизацията.
Аз също. :roll: На колко сайта си го срещал, бате? Не мисля че е накаква иновация, която ще помогне кой зне колко на оптимизацията.
Tsanko Member 28 Септември 2007 #5 На всичките сайтове в start.bg А повечето от тях както знаем са на първо място из търсачките.
F fiieti New Member 12 Октомври 2007 #6 да попитам как да си верифна блога с мета таг, който изглежда горе-долу така: <meta name="verify-v1" content="0w....следват букви и цифри има пример, че този метатаг се слага между главата/head/ и тялото/body/ на сайта обаче аз търсих в HTML кода на блога не видях такова нещо ПП. как се качват картинки или файлчета тука в съобщенията ако знаех, щях да сложа точно примера за метатага
да попитам как да си верифна блога с мета таг, който изглежда горе-долу така: <meta name="verify-v1" content="0w....следват букви и цифри има пример, че този метатаг се слага между главата/head/ и тялото/body/ на сайта обаче аз търсих в HTML кода на блога не видях такова нещо ПП. как се качват картинки или файлчета тука в съобщенията ако знаех, щях да сложа точно примера за метатага
coolice Owner 12 Октомври 2007 #7 маи този метатаг е за гугъл уебмасър тулса аз ползвам фаил с името на кода