пиши ми на лично за цена
С този бюджет спокойно можеш да си направиш страница,без да я купуваш и на каквато искаш тематика.
Зависи от целта според мен и бюджета, но 6 год са много време за губене не повече от 6 месеца.Е то реално си я правиш без бюджет, но докато стане 200к ще ти минат 6г от живота
Ок направи една такава за 6 месеца на БГ тематика и ти давам хубави пари щом 6г е много времеЗависи от целта според мен и бюджета, но 6 год са много време за губене не повече от 6 месеца.
Зависи от целта според мен и бюджета, но 6 год са много време за губене не повече от 6 месеца.
Извинявам се за спама!За мен 6 месеца са много време от живота за да ги продам за 1500 лева.Иначе съм обмислял идеята за подобна страница,която да е съсредоточена изцяло за рекламна дейност и хората да я харесват именно заради тази цел.Както и група към нея,за анкетиране на потребителите от бизнеса.150к за 6 месеца си е хубав таргет за подобен вид страница (като се има в предвид,че хумора сякаш привлича най-много хора).Как ще се съберат,толкова лайкове за такава страница?(като е известно повечето хора сменят канала по време на реклами)Отговора е прост,с точната мотивираща причина за да го направят(представляваща обществен интерес кауза).Уловката е,че мога го направя само един път!!!За една страница!Така че предвид този факт,аз няма да искам да я продам изцяло,а да си остана с администраторски права (все пак аз ще съм заложил името си зад проекта пред толкова хора!) Ако някой (или някои) има интерес от подобен проект и е склонен да развърже кесията,съм отворен за предложения в близката седмица.
Да не спорим , но даже и тук във форума се продаде една направена със 100 000 лайка не за 6 години, не за 6 месеца ....ами за 2 седмициЕ то реално си я правиш без бюджет, но докато стане 200к ще ти минат 6г от живота
Да не спорим , но даже и тук във форума се продаде една направена със 100 000 лайка не за 6 години, не за 6 месеца ....ами за 2 седмици
Не всичко е до опит, всичко е до АкЪл
Виж тук:Ок направи една такава за 6 месеца на БГ тематика и ти давам хубави пари щом 6г е много време
Страница със 8к не ми трябва говорим за 100к и на горе такива и аз имам и правя това което и ти правиш само че с малката подробност че имам доста приятели над 600 хилядиВиж тук:
Тази страница наближава 8к.1604233492962-1.jpeg hosted at Prikachi.net
Image 1604233492962-1.jpeg hosted in Prikachi.netprikachi.net
Дай ми цени към момента,ако бъде с 20к,50к,100к?Просто да знам дали си заслужава да разработвам страница.Тази в момента е по течението,лайковете сами си идват (по 100-200 дневно).Аз я ползвам само за да добавям потребителите в групи,като процента на приети покани е доста висок. Та интересуваме дали цените ще ми оправдаят времето!
Значи са прави китайците,че тук всички се познаваме Аз само попитах за цени,да знам дали си заслужава времето за нещо такова.Аз нямам толкова много,просто разчитам на 100тина мой хора и техните познати Макар,че откакто се занимавам с това ( от март месец) и аз си понаправих някой друг профил.Та да оставим спама на страна,кажи 1 цифра за 100к?И аз да не съм може на друг да му е изгодно.Страница със 8к не ми трябва говорим за 100к и на горе такива и аз имам и правя това което и ти правиш само че с малката подробност че имам доста приятели над 600 хиляди