От: Страхотен нов сайт за готварски рецепти
от друга страна мен вътрешно ме съмнява да е 'авторски' и обикновено като видя нещо подобно подсъзнателно почвам си мисля че може да има нещо гепнато неправомерно..
Докато четях, у акъла ми се заформи асоциацията с някакъв nigga from Bronx, застанал до кофите, заобиколен от няколко други негра, и нервно озъртащ се докато вади разни пликчета от маратонките си, пълни с разни бели прахчета ... :lol:
ГолЯми бизнесмени сте ей.
Ко па не му хареса на дизайна?Ем кой според вас ще извади 200 лева за тва чудо? Дизайн - под всякаква критика. ...
от друга страна мен вътрешно ме съмнява да е 'авторски' и обикновено като видя нещо подобно подсъзнателно почвам си мисля че може да има нещо гепнато неправомерно..
Темата си я осрахте вие.тоя пък някой пита ли те? много завист ей ся като го пусна във бгмама форума и ще го лапнат за 5 минути
ДО АДМИНИТЕ крайно време е такива като велкото да бъдат наказвани ! няма интерес към сайта само осира темата и храчи по офертата
Докато четях, у акъла ми се заформи асоциацията с някакъв nigga from Bronx, застанал до кофите, заобиколен от няколко други негра, и нервно озъртащ се докато вади разни пликчета от маратонките си, пълни с разни бели прахчета ... :lol:
ГолЯми бизнесмени сте ей.