redrum
Well-Known Member
Колеги, тая тема не я пускам с цел да храня някой конкретно, а да споделя разочарованието си от работата на колегите от форума, които се имат за преводачи. Имена/псевдоними няма да споменавам. До сега съм работил с голям брой хора от тук и мога да кажа, че повечето не стават за чеп за зеле. Нивото е от много зле до добро, като наистина хора знаещи пефректно езика съм срещал рядко. Не мога да разбера, какъв е тоя манталитет - поемане на задачи, които явно човекът не може да се справи, поемане на много работа и явно отбиване на номера. Не може аз, като клиент който има някакво средно ниво на езика, да си поръчвам статии и след това да губя време да ги поправям. Просто пълен абсурд.
Някои ще кажат - ами не работи с този човек. Добре, ама свестни почти няма. Обявата ми стои от седмици и няма. И тук не става въпрос за заплащането, защото повечето колеги сами си определят цените, ама май не ги заслужават много, много.
Не знам в другите сфери дали е така, ама наистина нивото на хора предлагащи услуги на английски език във форума (писане, преразказ) не е добро.
Някои ще кажат - ами не работи с този човек. Добре, ама свестни почти няма. Обявата ми стои от седмици и няма. И тук не става въпрос за заплащането, защото повечето колеги сами си определят цените, ама май не ги заслужават много, много.
Не знам в другите сфери дали е така, ама наистина нивото на хора предлагащи услуги на английски език във форума (писане, преразказ) не е добро.