dragozh Active Member 21 Декември 2009 #41 От: Супер евтини виртуални сървъри. burst.net от тия бягайте като дявола от тамян по чуждите форуми има изписано доста за тях.
От: Супер евтини виртуални сървъри. burst.net от тия бягайте като дявола от тамян по чуждите форуми има изписано доста за тях.
S semprom Member 21 Декември 2009 #42 От: Супер евтини виртуални сървъри. npocTak каза: burst.net от тия бягайте като дявола от тамян по чуждите форуми има изписано доста за тях. Увеличете... Може ли линк?
От: Супер евтини виртуални сървъри. npocTak каза: burst.net от тия бягайте като дявола от тамян по чуждите форуми има изписано доста за тях. Увеличете... Може ли линк?
S semprom Member 21 Декември 2009 #44 От: От: Супер евтини виртуални сървъри. npocTak каза: Ми www[.]burst[.]net Увеличете... Не не Линк към форум където ги плюят
От: От: Супер евтини виртуални сървъри. npocTak каза: Ми www[.]burst[.]net Увеличете... Не не Линк към форум където ги плюят
dragozh Active Member 21 Декември 2009 #45 От: Супер евтини виртуални сървъри. Ами потърси из нета има доста мнения и положителни и отрицателни последно което ми е останало като спомен мисля е в WHT форумите. Като там лошо впечатление ми направи отношението към клиентите и отговорите на burstnet.
От: Супер евтини виртуални сървъри. Ами потърси из нета има доста мнения и положителни и отрицателни последно което ми е останало като спомен мисля е в WHT форумите. Като там лошо впечатление ми направи отношението към клиентите и отговорите на burstnet.