Споделяш ми на уше каква е идеята, показваш ми бизнес план за развитието и.Какво правим, ако имаме гениална идея за сайт, но уменията ни се заключават до покупката на хостинг и домейн и запълване със съдържание?
Получавам 60-75% от сайта с договор според сумата на инвестицията.
Важи за всеки ентусиаст, стига да ИМА добра идея с ПРОЕКТ.
На мен ми звучи много това, това е ограбване, така вземаш повече не само от банките, но и от лихварите. Нека да обърнем нещата - ти вземаш 30% от проекта, аз вземам 70% и почваме работа.
Намери си инвеститор на 30% и работете.
Би ли ми дал пример за подобна симбиоза в която инвеститора взема 30%?
...
Иначе да има подобна симбиоза - ако не бъркам банковия кредит е под 30%.
С това мислене че нагушилият се е идиот с по-малко акъл от теб, до къде стигна по стъпалата към върха?
Как е хавата?
Предполагам с твоя капацитет си изкарваш доста пари и не ти трябват инвеститори?
Вариант 1 ти печелиш 10 000 на месец инвеститора ти 40 000
Вариант 2 Ти печелиш 500 лева на месец и си нямаш инвеститор?
Избирай нали си умен
За съжаление с вариант 2 нямаш почти никакво "протранство" за развитие и тъпчеш на едно място. Ако примерно имаш 3-4 идеи, които си сигурен, че ще потръгнат и ще са печеливши с малко капитал всички те ще се развиват с години, докато ако имаш сериозни инвеститори всичко може да се случи много бързо и парите да "завалят". Така ако си с повече умствен капацитет продължаваш да се развиваш и да печелиш от нови свои бизнес начинания. Това всичко е при условие, че имаш малък капитал, ако имаш голям или достатъчен, просто си вършиш работата както ти харесва и прибираш на 100% печалбиAMOUN - имаме различна философия с теб, примерите ти не се отнасят до мен. Имал съм възможност, предложения за това, отказал съм ги. Предпочитам да изкарвам малко или нищо, но в никакъв случай да не гуша идиотите. Просто такива не ги понасям.
Вариант 1 е невъзможен, няма как да се случи, такъв ще го разкарам на момента.
Вариант 2 е не само предпочитаният, но и този, който прилагам.
... имаме различна философия с теб...
За съжаление с вариант 2 нямаш почти никакво "протранство" за развитие и тъпчеш на едно място. Ако примерно имаш 3-4 идеи, които си сигурен, че ще потръгнат и ще са печеливши с малко капитал всички те ще се развиват с години, докато ако имаш сериозни инвеститори всичко може да се случи много бързо и парите да "завалят". Така ако си с повече умствен капацитет продължаваш да се развиваш и да печелиш от нови свои бизнес начинания. Това всичко е при условие, че имаш малък капитал, ако имаш голям или достатъчен, просто си вършиш работата както ти харесва и прибираш на 100% печалби