rscossworth
Active Member
Как може някой да вярва, че високите данъци ще доведат до високи доходи?
Ми тъпото е, че сме робско племе и по презумпция сме си доволни. За да не доволстваме, явно доста са се вмирисали нещата...:Д искрено се надявам всички недоволни да задоволят недовоството си някой ден, но поне аз смятам, че няма да стане :Д
Добре де, да кажем Бойко утре падне от власт. Я сега си представи какво следва. Хаос, служебно правителство, избори, разходи, неясно бъдеще. Ти това ли искаш? А след изборите промяна към по-лошо. Що не си гледаш живота, толкова ли ти е лош сега? То никога няма да се оправим, това е ясно, но с тези избори съвсем ще отидем на дъното, сигурен съм. А да не говорим, че ще има яко коалиции и в бъдеще, нищо чудно БСП и ГЕРБ да управляват заедно!Зам.-председател на ПГ на Патриотите: Протестират лумпени и мутри
Продължават обаче да си обиждат хората , какво самочуствие имат тези не е истина.. изобщо ама изобщо нямат никакво намерение да си подадат оставка и смятат че ще продължават..
Ма ти си луд Аз толко да ненавиждам операторите, че номера ми е към Bob без никаква месечна такса, ами се отчита на всяка минута по около 11 стинки. Толкова говоря, че сметката ми някой път е под 5 лв за месеца, и то само защото еди френд се инати да си вземе модерен телефон и се налага да му звъня директно. Аз не знам що още хората броят минути за разговори, като има Viber и подобни, дето само малко интернет трябва. 50 лв за такава тъпотия са супер много, освен ако не говорим за бизнес. Аз и не разбирам хората къде по цял ден говорят по телефона, такива трябва да минат през рехабилитация.
Ако си купя Айфон с план на Теленор за 90000 минути - ще бъда ли свободен ?
Сега ако ти кажа , че А1 имат оферта за 25 лева неограничени разговори в БГ и роуминг + 5 000 МБ интернет в БГ и роуминг за 25 лева......9 000 в роуминг
30 000 в България. Доста свобода ще имаш........... най-важното няма да ти липсва телевизора
избори, разходи...
...но с тези избори съвсем ще отидем на дъното,
Ти не помниш ли последното им фиаско ? Май издържаха половин година преди да развеят бялото знаме.....пак да се намърдат - не мерси. Добре си седят в опозиция - да джавкат отстрани.Хм, странно що не мислехте така, когато тиквоча сам, без никой да му е искал оставка предизвика нови, напълно ненужни и не по-малко скъпи избори? Провалът на тетката-майка на народа на президентските избори визирам.
Спрете се вече, че ставате за смЕх. Червените кхмери и сивите вълци (БСП+ ДПС) няма да са по-зле от мутро-фашистката коалция.
Ти не помниш ли последното им фиаско
Ти може да не помниш , щото не ти изнася , ама хубавците от БСП и ДПС нямат завършен мандат.... А Бойко като хвърли оставка , кво стана - пак спечели. Желаната от теб коалиция - като се осере (както винаги става , виж предните им мандати) просто ще върнат Герб на бял кон - отново....Мне, не си спомням след Виденов да им е било толкова лошо управлението, колкото това на тиквоча.
Нали ти е ясно, че Винету вече няма верен ход. Уби всички възможни бояджии, с които можеше да се коалира. При следващи избори няма патриоти, няма мизантропи. 4-процентната бариера ще минат само гроб, комунетата и турчетата. А познай кой ще състави правителство при тая конфигурация в парламента? На боко ще му остане само утехата, че е взел 2% повече от бкп - ей така, за лубрикант.
БСП и ДПС нямат завършен мандат.
Слави ще направи партия и ще открадне червените гласове.....
Слави ще направи партия и ще открадне червените гласове.....