account-bg
Active Member
Някой от форума да се занимава с този сайт: sushito . bg?
Здравей. Ако някой може да каже. Сайтът гледам е на Joomla, ако не се лъжа.
//OFF
Лъжеш се
Shopping cart by Quick.Cart
Аз съм голям фен на сушито и преди да намеря моето, от което винаги поръчвам като ми се дояде, изядох много боклуци. И ще му направя реклама на това, което винаги ме е изненадвало приятно - sushiexpress.bg.
Вече е си позволявам да пазарувам от където и да е. Има ли там, купувам. Няма ли, не взимам суши. Не си правя експерименти с някакви други, че всички запознаха да разбират от суши миналото лято. И сега просто съм си отсял само този.
Това във София ли? Аз повече от този град няма да си купя храна, освен ако не е тройно пакетирана минимум! :evil:
Да, в София е. Всъщност се намира на бул. Прага № 20. Голям фен съм им и за сега съм доволен от това, което купувам от тях. Но за да стигне до тях съм изял поне 5 опита за риба в орис. Добре, че поне не ми докараха нещо. Пуснат ли ваучъри, гледам да си взема. Обикновено Грабо ги рекламира.
А тъй Фифи, кажи обаче и при нас в Червеното слънце къв ориз правятНищо лично към тяхната храна, обаче като бях в София един път ми се наложи да ходя в китайски р-т (не помня името) и намерих муха в ризото-то, а в една пица от друго заведение косъм.
Сети се колко искам да си купувам софиянска храна. :mrgreen:
Нищо лично към тяхната храна, обаче като бях в София един път ми се наложи да ходя в китайски р-т (не помня името) и намерих муха в ризото-то, а в една пица от друго заведение косъм.
Сети се колко искам да си купувам софиянска храна. :mrgreen:
А тъй Фифи, кажи обаче и при нас в Червеното слънце къв ориз правят
Иначе и аз съм намирал муха, само, че беше в дюнер. Ама то нали е гоум град и ние селяните може да не сме се ориентирали
В Ко ши ям всичко е гадно, вземи се от Червеното слънце панирани крилца, имат повече месо от хапките в Ко Ши ЯмНе съм тествала храната в Червеното слънце, обаче повече няма да си поръчвам пилешки хапки в сладко-кисел сос от Ко ши ям, че са малко гаднички.