nIksdevIL Well-Known Member 1 Януари 2019 #1 Здравейте, търся добър счетоводител в град Пловдив, който да е работил с Гугъл Адсенса Препоръки?
hap23 Active Member 2 Януари 2019 #2 Имате ли регистрация по ЗДДС? Да не се окаже, че нещо е изпуснато? Честита новата 2019 година!
nIksdevIL Well-Known Member 2 Януари 2019 #3 Нищо не е изпуснато, просто търся някой да ми води счетоводството.
cross Well-Known Member 3 Януари 2019 #4 Вече има доста онлайн счетоводители - не е необходимо да е в Пловдив.
V.Andreev Well-Known Member 5 Януари 2019 #7 niksdevil каза: Намерих си. Увеличете... Каква ще ти е месечната такса, ако не е тайна - Благодаря
E Electro Member 10 Януари 2019 #8 Здравейте, аз също търся счетоводител от Пловдив, който да има представа от онлайн магазни. Предпочитам комуникацията ми със счетоводителя да е фейс то фейс, без онлайн истории. Ще се радвам, ако препоръчате някой. Може и на имейл Последно редактирано: 10 Юни 2022
Здравейте, аз също търся счетоводител от Пловдив, който да има представа от онлайн магазни. Предпочитам комуникацията ми със счетоводителя да е фейс то фейс, без онлайн истории. Ще се радвам, ако препоръчате някой. Може и на имейл