След доста дълго време борба с гугъл успях да го счупя така че да се класирам на топ 3..
обаче незнам защо тъй е слабичко трафика супер дупер слабичко..
Защото както ти каза
@traiki това са комарджии.
А аз ти казвам защо вероятно трафика ти е слаб - вероятно защото тези комарджии си имат предпочитани сайтове и ги посещават директно, както повечето тук посещават директно predpriemach.com а не го търсят в гугъл.
П.С. едит + не ми се струва че залагащите се интересуват много много прогнози. По-скоро това за тях е краста и обичат да си мислят, че точно те знаят. Така преди години един ми обясняваше как е изучил всички системи на тотото и гарантирано можел да спечели поне петица.
И оттам трябва да тръгнеш логически след като вероятно това е причината какво да направиш за да си докараш трафик.
И логически, стига да имаш прилична логика, след като знаеш проблема и след като знаеш каква е причината можеш да мислиш как да си докараш трафик. Защото в случая логиката задава правилата - след това е изпълнението. Което на теб вероятно ще ти е много по-лесно.
Но аз трябва да си сложа един донейт бутон и да искам по 10 ст. 5 цента или 1 рубла, защото в миманса съм помагал на доста хора, включително за един фонт, който човека се беше утрепал да го търси, а аз лично много рядко съм получавал съвет по същество, решаване на проблем по същество, или помощ по същество. Или иначе казано конкретно.
Защото ако човек си представи че е колоездач, и има колело, и знае основни неща но не знае конкретни неща, например каква точно е ролята на вилката няма да знае и как да я поправи. Или пък иска да си направи приспособление за заключване на кормилото и знае как работи кормилото и знае как да го заключи, или дори знае до голяма степен инструментите с които да го направи - но не знае
точно как пак удря на камък.
А твоя случай явно ти имаш техническите познания, но нямаш логическите изводи. А при мен е обратното - аз нямам конкретните технически познания, както и време.