cross
Well-Known Member
Охоо, какви спомени имам за ЛуковитА вие къде бихте искали да е в ЛУКОВИТ ? Бизнеса и пазара а и 2.500.000 българи са в София
Хотелът там е такава цигания в буквалния смисъл на думата, че чак не ми се разказва
Охоо, какви спомени имам за ЛуковитА вие къде бихте искали да е в ЛУКОВИТ ? Бизнеса и пазара а и 2.500.000 българи са в София
Някакво начало е. Среща на форума е, ако хората имат желание да дойдат. И възможности де.Софиянци - не си мислете, че това е среща на форума, просто това е среща на хората от голямото село и ако искате всеки ден се виждайте. Както и срещата във Варна не е форумна среща.
Аз и във Варна се виждам с красиви и добри хора от форума тук.А вие къде бихте искали да е в ЛУКОВИТ ? Бизнеса и пазара а и 2.500.000 българи са в София
2та средни Петъка се падат на 9 и 16 юни ,дали да не се преброим за коя от двете дати има повече желаещи.Гласуването показва София като най-желана дестинация. Кво ще кажете за другия месец? Някой петък? Към средната на месеца, преди да сме забегналия по почивки.
Може би от 20:00 часа, в Папа Джо, и дата ще е най-вероятно 16-ти, петък. Днес ще гледам да пусна и тема. Заведението изглежда добре, има открита част и най-важното е - няма да има проблеми ако сме повече хора да резервираме без да ходи някой да дава капаро. Все пак е петък вечер топло време....Как ви се струва. Аз ще поканя и още хора от обкръжението ни - онлайн предприемачи.Сега какво стана, някой ще каже ли с точност дата и час на Банкета?