От: [ПРЕДЛАГАМ] Събмит в соц. мрежи, директории и бизнес каталози
Здравейте!
Цените са повече от ниски а услугите са изключително важни за всеки, който има желание сайта му да работи.
Имам поръчка за 3 мои сайта и съм сигурен, че всичко ще бъде изпълнено качествено, тъй като работя с момичето по няколко проекта.
Препоръчвам работата с нея и съм доста доволен
Здравейте,
Предлагам събмит в български и английски социални мрежи, директории, бизнес каталози по мой или Ваш списък.
БЪЛГАРСКИ:
30 социални мрежи - 3лв
50 директории - 4лв
70 директории - 6лв
100 директории - 8лв
АНГЛИЙСКИ:
50 социални мрежи - 4лв
50 директории - 4лв
100 директории - 8лв
150 директории - 13лв
БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС КАТАЛОЗИ:
При събмит в социални мрежи и директории, трябва да ми предоставите следната информация - линк, заглавие, описание и ключови думи (до ПЕТ заглавия и описания).
При събмит в бизнес каталози, трябва да ми предостави следната информация - име на фирмата, описание, лице за контакт, телефон, адрес, град, МОЛ, ЕИК, виж дружество (ЕООД, АД и т.н.) и ориентировачна категория.
За по-големи количества от соц. мрежи/директории цената е по договаряне.
Като репорт предлагам:
- за социалните мрежи - текстов файл с всички получени линкове
- за директориите - текстов файл с всички използвани директории + мейла използван при регистрациите
- за бизнес каталозите - текстов файл с всички каталози + мейла използван при регистрациите
Плащания - приемам ePay, PayPal и банкови преводи.
Можете да се свържете с мен на ЛС, на скайпа от профила ми или sixthsense[@]uymail.com
Здравейте!
Цените са повече от ниски а услугите са изключително важни за всеки, който има желание сайта му да работи.
Имам поръчка за 3 мои сайта и съм сигурен, че всичко ще бъде изпълнено качествено, тъй като работя с момичето по няколко проекта.
Препоръчвам работата с нея и съм доста доволен