Здравей, нямам спомен че сме си писали. Пиша редовно с хора от форума, но това което съм поискал като такса е възможно да е било някаква символична сума до 20 лева, която ще се приспадне при поръчка от мен.
Обикновено казвам за 10 евро преведени в пейпала ми. Причината за това, е че ако започна за всеки да правя оферти само за да види какво предлагам, трябва да работя цяла седмица само за да задоволя интереса към услугата за един ден! Това е причината за таксата.
@ spirosi
Бъркаш се, аз нямам оферта която ми стои в джоба и търся рибоци на които да им взема парите за смешната си оферта, аз ще направя офертата в последствие!
Какво влиза в правене на офертата:
- Ще се свържа в Китай
- Ще прогнозирам цялата логистика
- Ще изчисля предварително митните сборове
- Ще събера актуални снимки описващи в детайли това което ще ти продам
- Ще направя описание на Български (Това го правя само ако е необходимо)
- Ще ти предложа поне по 2 оферти за продукт (Два лота с крайни цени за различни бройки, всички изчисления отгоре се правят индивидуално за всяко предложение)
- Осигурявам доставка до варата в рамките на 10 - 15 работни дни (Рядко доставката надвишава 5 работни дни и в това влиза всичко, поръчката, доставката, освобождаването и доставката до теб, обикновено времето за обработка от Китай е по - дълго)
- ГАРАНТИРАМ НА 100% ЗА СТОКАТА, ПАРИТЕ НА КЛИЕНТА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!
*ВАЖНО: Сам си направи сметката колко работа е за примерно две неща, ами ако искаш да ти пратя 20 неща да разгледаш? И пак повтарям това не е такса, а един вид капаро за бъдещата поръчка, ако поръчаш тази "такса" се приспада от поръчката.
*ВАЖНО2: Ако си останал с впечатление, че аз ще се боря все едно съм на конкурс за вниманието ти грешиш, това за което се боря е да разбереш за мен и услугите ми, а ти сам преценяваш дали да ги ползваш. Само една обработка на документите за пред митницата на физическо лице са около 40 до 100 лева, за юридическо лице цените са двойно.
Въпросни на които не ти се налага да отговоряш, ако ползваш услугите ми:
- Ако вкараш 10 бройки няма проблем, но ако вкараш 20 или 50 бройки и те попитат с каква цел ги вкарваш какво ще кажеш?
- Фактурата от Китай не съвпада с тази твоята фактура?
- Фактурата не съвпада с разпечатката от paypal?
- Искаме обратна фактура от Китайския търговец с реалната стоиност? (Могат и те да изпратят запитване, но тогава срока за отговор е до 40 дена, обикновено отговора е около 20-тия ден, като се чака още 20 дена да дойде да БГ)
- Всяко едно несъответствие с документите води до преизготвяне, понеже няма допусната грешка от хората съставили документите ти взимат цялата такса повторно
- След като получиш обратна фактура и всичко си съвпада и от митницата ти кажат цената е прекалено ниска, трябва да се преизчисляване на база нашите осреднени цени, се връщаш в началото и пак плащаш такса за преизготвяне (тук вече са минали поне едно 30 - 50 дена само на митницата).
- Когато стоката е на митницата и толкова време се бави плащането към Китай, то тогава китаеца ще си поиска стоката обрано и ще му я върнат. (Ако се застои повече от 10 дена 100% Китаеца си я поисква)
- Ако забрави да си я поиска и не си подал молба да не се връща към изпращача в деловодството на митницата, то самата митница си я връщат и вие с митничаря разбирате постфактум след като вече си минал цялата процедура.
- Изкарваш си стоката от митницата, взимаш я при теб и виждаш че не е това което си поръчал! (повдигаш диспути правиш струваш, но виждаш че си закъснял с времето, ако все пак си го направил в срок то почти 100% сигурно е че самите митничари са развалили търговския вид на поне един от артикулите, а условието на Китайците и на Емаг е че при поръчка на едро ако само един от продуктите е с нарушен търговски вид, то не се приема връщане за всички поръчани с тази поръчка)
- Докато минеш през този лабиринт са минали в най, най - добрия случай 40 дена и кога продаваш, кога запълваш наличности и кога печелиш?
*ВАЖНО3: Аз ти го спестявам всичкото това нещо и гарантирам за парите ти на 100%! Единствено съм поискал да ми дадеш 10 евра или $15 в paypal-a като доказателство че си със сериозни намерение да пазаруваш.
Нещата които съм ти писал са в сила, въпреки че не ги помня точно и дословно, но на всички пиша еднакви неща. За да ти поставя въпроса за такста, това означава че някои от изброените неща е в сила: нямаш точни изисквания към това което ще поръчваш, нямаш точен бюджет, искаш просто да видиш какви цени ще ти предложа, не съм видял в теб сериозни намерения да поръчаш, това което ще поръчаш е под прага от $200 (или поне така съм преценил), не си дал достатъчна информация за това което търсиш и аз трябва да гадая ... има и други, но предполагам че става дума за някое от тези неща.
ОТНОСНО АЛИБАБА:
- Едно 70% от офертите в целия сайт са забранени за голяма част от страните в европа, в това число и България!
- Само измамните са видими от от тези страни, в това число и България!
- Не казвам че всички обяви и предложения са измамни, а казвам че търговците пускат некачествените и дефектните си продукти за страни като България през алибаба-то и вероятността да ви излъжат или да имате ядове по време и след доставката е около 80% според моите наблюдения. Базата е 5000 поръчки за 2014 година.
- 90% от същите тези китайски и корейски оферти, който са видими от България и страните от третия свят, не са видими за останалите, даже цели търговци не са видими, понеже не искат да си петнят името.
*ВАЖНО4: Думите ми относно алибаба могат да бъдат проверени много лесно като се регистрирате от някое прокси и видите света през очите на другите страни и сравните това което виждате с това което се вижда за БГ.