Мисля, че може да стигне до към 10К в следващите няколко месеца.
Засега днес са 13 000 и много добра печалба от адсенс!
Незнам защо се карате, но засега съм доволен как върви сайта... Петко върши добра работа. И ако може стига сте се карали в темата, Uphero, братле само той се реши да ми помогне след като му обясних за какво ще става въпрос в сайта. Имаше момчета дето искаха кешовица, 1000 лева +, 30% печалба и т.н. Неща, за които нямаше как да се съглася. :roll:
Уни, не съм очаквал да пожелаеш успех, БЛАГОДАРЯ! И искам да знаеш, че не съм искал да те преметна по никакъв начин така както ти се стори преди!
Освен един ВП+някомко плъгина аз друго не виждам. За кое по точно ти искаха тая цифра?
Някой да предложи реклами, които да вкарам в сайта и да мога да ги съчетая с тези от Адсенс?
Благодаря за линка, тази тема съм я чел и преди. Добре е да си припомня кои са останалите възможни рекламни мрежи... знаеш ли със сигурност кои от тях биха могли да се комбинират с тези от Адсенс?
Реших да се свържа с адсенс, да знам поне дали и от там няма да имам проблеми, тъй като акаунта ми е одобрен от предишен сайт. Само дето не откривах никъде контактна форма с адсенс... писах им по пощата но ми изпратиха автоматизирано съобщение към ЧЗВ. Какво да правя?
Не ми се ще да чакам 2 месеца докато стане време да си взимам парите...и накрая и от там да ми кажат "не".
Еми нали парите от този месец ги изпращат до края на другия месец затова 2 месеца
Някой да знае как мога да се свържа със съпорта на адсенс? Не откривам никъде контактна форма?