Съвети към пълен новобранец

Deso92

New Member
Здравейте :) ,казвам се Десислав на 18години.Реших да се занимавам с и аз незнам точно но да го наречем изкарване на пари от интернет.Проблемът е, че си нямам никаква представа как става.Прочетох доста теми тук,ноо нещо не загрявам.Извадих си дебитна карта visa electron (с хазартна цел) и поне разбрах, че ще свърши работа.Та може ли някакви идеи как да започна с какво,какво да чета какво да практикувам и такива работи :).:oops:

От: Съвети към пълен новобранец

Всичко което те интересува го има във форума.Изглежда не си чел достатъчно.

Мога да ти кажа, че няма да е лесно. Трябва доста четене, разцъкване на най-различни сайтове, и най-вече да проучиш от кои ниши се печели най-добре. Някои ниши са по-лесни за разработване, но печалбите са минимални и идват бавно. Други са по-трудни, но се печели повече. Най-важното е, да знаеш от какво се интересуваш и по какво имаш познания. Примерно забавление, коли, залози.. и т.н.т. Ако се насочиш в някоя любима сфера и искаш да направиш сайт ще ти е по-лесно и да му намираш съдържание и да го структурираш добре, ако ти е интересно да го правиш. Тези съвети са за направата на сайт, има и други начини за печелене, но за тях трябва други да кажат. Успех!

Здравей Десиславе.
Ако си добър в някаква област примерно Английски Език, можеш да превеждаш/пишеш/преразказваш статий на хора от форума и така да печелиш пари. А пък, ако си добър във Българският Език, можеш пак да пишеш/преразказваш статий и да ти плащат..
Но пък може и да се отдадеш на Уеб Програмиране от където идват повечкото пари.
Аз например, почнах от Уеб Програмиране, тогава незнаех какво е PHP, но модвах горички и пусках СМС точки, от което също се печелеше. :)
Можеш да се насочиш към дизайнерство.. създаване на банери, хедъри, ДИЗАЙНИ, логота и др. :)
Ти си решаваш!
Поздрави, Веселин!

Здравей Десиславе.
Ако си добър в някаква област примерно Английски Език, можеш да превеждаш/пишеш/преразказваш статий на хора от форума и така да печелиш пари. А пък, ако си добър във Българският Език, можеш пак да пишеш/преразказваш статий и да ти плащат..
Но пък може и да се отдадеш на Уеб Програмиране от където идват повечкото пари.
Аз например, почнах от Уеб Програмиране, тогава незнаех какво е PHP, но модвах горички и пусках СМС точки, от което също се печелеше. :)
Можеш да се насочиш към дизайнерство.. създаване на банери, хедъри, ДИЗАЙНИ, логота и др. :)
Ти си решаваш!
Поздрави, Веселин!
Здрасти, :) благодаря за съветите, относно езиците съм на средно ниво.Мисля, че маркетинга е това с което искам да се занимавам в интернет, просто ми е интересно и мисля, че ме влече.

О не не, повярвай ми не би искал да започнеш с афилейт маркетинг. Започни да блогваш, или направи някакъв сайт, постепенно разучи нещата как стоят със seo оптимизацията, пък като се развиеш достатъчно, може да пробваш с афилейт маркетинг.

• Like
Реакции: Brad

Мисля, че маркетинга е това с което искам да се занимавам

Май не става дума за афилиейт маркетинг, а за нормален маркетинг.
Ако ти се занимава с нормален маркетинг, запиши едно визше в нов български. Дават големи заплати в някакви интересни фирми

според мен най-добре си направи един блог и го монетизираи (сложи му adsence реклами,казано с други думи) и започвай да се занимаваш с популяризирането му. Щом и това ти е интересно. Няма да вадиш милиони, но си е един добър старт, а и ще се развиваш в област, която ти харесва.

и тук колкото по-ниска е квалификацията - толкова по-жълти са стотинките. А защо вярно не запишеш едно висше - хем има опция през това време да получаваш стипендия, която да инвестираш в интернет бизнеса си да речем..... :p

Горе