wood
Well-Known Member
Ситуацията е следната, преди имах сайт за обяви за Австралия. Но не ми хареса домейна и след една година не поднових домейна и зарязах сайта, близо половин година той беше офлайн, днес купих един домейн от Godaddy и прехвърлих всички файлове и базата на новият домейн. И какво виждам, сайта има ПР1 и ми изписва че сайта е докладван като атакуващ, в WMT също имам предупреждение. Домейна е нов а не от аукцион.
Пускам файловете и базата да се сканира за вируси и всичко е ОК. Сбъркана работа
Дайте някой онлайн сайт който да сканира моят и да покаже къде е проблема. И какво да правя от тук на там, как да процедирам с Гугъл.
Писах на Суперхостинг и чакам отговор и от тях. Само да спомена че преди когато беше онлайн сайта със старият домейн не е имало проблем.
П.П.
сайта е: ausadd . com
Пускам файловете и базата да се сканира за вируси и всичко е ОК. Сбъркана работа
Дайте някой онлайн сайт който да сканира моят и да покаже къде е проблема. И какво да правя от тук на там, как да процедирам с Гугъл.
Писах на Суперхостинг и чакам отговор и от тях. Само да спомена че преди когато беше онлайн сайта със старият домейн не е имало проблем.
П.П.
сайта е: ausadd . com
Последно редактирано: