Не се бой, за сметка на това я местят към крайните квартали. Вече между бул. Сливница и Симеон, от центъра до бул. Опълческа ще е синя зона, ако вече не е. Това е новото за този район. Хубаво е центъра, има много интернет провайдъри / интернет доставчици, но това е паркирването винаги е било бич на живущите там. Даже се чудех тия хора дали са мазохисти, че да имат автномобили.Като каза синя зона....
тия са идиоти просто
как може да искат 450 лева за месечен абонамент на едно място в синя зона?
450 лева?
че това е по 15 лева на ден?
Еми служебен абонамент. И нали знаеш, че след 7.30 вечерта всеки може да ти спре на мястото. Ако има някъде гаражи до теб, до нас има, ама искат 150 евро на месец затова на улицата на синята зонаКато каза синя зона....
тия са идиоти просто
как може да искат 450 лева за месечен абонамент на едно място в синя зона?
450 лева?
че това е по 15 лева на ден?
Еми служебен абонамент. И нали знаеш, че след 7.30 вечерта всеки може да ти спре на мястото. Ако има някъде гаражи до теб, до нас има, ама искат 150 евро на месец затова на улицата на синята зона
И служебния абонамент май беше 300 лева, но трябва апартамента да е на фирма.
Това беше преди 2 години, сега не се плаща, осъдиха ги, защото беше незаконно. А слагат и скобиВариант е колата да е регистрирана на адреса дето ще живееш и около 70 кинта беше на година тогава.
Друг вариант е на тротоара между дърветата дето не мое да бръкне паяка
Щом има паркинг за 100 лева си в доста широк център ))що не е ли 18:30
има паркинг платен 100 лева на месец.
ама како и да е на мен ми е за безумието 450 лева месечно синя зона
е аз по добре да стоя с кочана по левче или с гсм в ръка
щото това са 15 смс-са на ден
па то толкова часове няма за месец
те са по 12 часа ли колко платените часове?
кака така
искат повече на абонамент отколкото на час по час?
Щом има паркинг за 100 лева си в доста широк център ))
Това е широко понятие. Аз лично съм на 20 метра от витошка в пешеходната част ... То в радиус от километър има 2 паркинга и са доста по-скъпина турбо топ пъпа на центъра съм. просто е нов паркинга и си нямат клиенти още
Значи си около пиротскае ти си вътре в пъпа значи, а там се събират пуфлячета.
аз съм на 300 метра от ескалаторите на цум бре
Затуй поразкарай офлайн бизнеса (леко демоде е плюс тва ), премести капитала в онлайн бизнеси и ... Си живей дет искаш.нямат угодия хората ей
люлин било гето.
мофдерото било мангали
в центъра пак нестава
де да ходи човек
в лозенец дето са блок върху блок
аз не живея в ьентъра а въртя бизнес там иначе се местя в къща извън софия след лятото
Ти колко си живял в центъра или пък колко пъти ходи в центъра за последната година?Е да, ако искаш да оживееш, обезателно трябва да се разкараш от града
За бизнеса е ясно - отървия от лудницата и лудите - няма.
Иначе скромни заместители на бягството от града са драгалевци (за по дрътите), изток, хиподрума и ... май няма друго, освен ако не се уредиш с къще да кажем в борово - нагоре, обва купел (старата), горна баня.
Ама центъра за живеене... бързо ще усетиш къде си се набил
Да, това му е хубавото на центъра. Няма нещо, което да не е близо. Каквото се сетиш, даже имам една позната, която от диското като се натряска, при нея дилемата е дали ще успее да вземе една пряка, за да се пребере или да поостане, за да е сигурна, че ще се пребере. Има много плюсове, но има си и минуси. Аз не бих живял там. Имам само 2 основни причини: Шума и тясните пространства. Всичко друго мога да преживея. Както стана ясно там интернет провайдъри с добро качество на услугите, да ги ринеш. Пък ако едните не ти харесат, отиваш при другите. Важното е се спреш на точни за теб. Малко се изместихме от темата за интернет доставчици в центъра на София, но поне станя ясно кое какво има.Ти колко си живял в центъра или пък колко пъти ходи в центъра за последната година?
Всичко, ама всичко ми е на макс 10 минути пеша ... театър, кино, мол, дискотеки, барчета.