Не се сдържа нали? Природата ти не го позволи.City: Kotel
Не се сдържа нали? Природата ти не го позволи.City: Kotel
Долу горе е така. Но долу-горе, навсякъде е по-различно. Пък и реално сме около 5000. По малко сме от твоя градЗащо я поддържате тая тема все още?Както и да е...
И аз живея в малък град с 8000 жители.Има Т-маркет, 2-3 по-големи ,които минават за "супермаркет" и 5-6 малки ,ама наистина малки магазина за храни.Никой от малките не е фалирал,щото стоят от 20 години и хората са свикнали с тях.
Доколкото знам,собствениците на малките магазинчета изкарват 400-500лв на месец.Една минимална заплата.
През годините имаше опити да се правят още "гаражни" магазинчета, но всичко фалира.
Явно просто форума е за големи риби и големи бизнеси, не е трябвало изобщо тук да търся някой за толкова дребно начинание.
Да, нали казах че ще отговоря, занимавам се на компютъра, с нещо в момента. Ще отговоря подробно, още не съм чел някои предишни коменти, в това число и твоят.Не е до "големи и малки риби", а до това, да правиш правилно нещата. Така и не ми отговори на въпросите. Ще ми отговориш ли?
Чакай, че отдавна не съм хранил подобаващо странника, та ти къде си отваряш плювалника, където не ти е работа. Една стотинка още не изкарал от нета, ама дава акъл...
.
Реално погеднато, не можеш да му стъпиш на малкото пръстче на колегата kpetrov. Затова ти казах да си затваряш плювалника. Казвам реално как стоят нещата.Оооо, сине майчин, де се загуби толкова време... направо треска получих, че толкова време не ми обръщаше внимание... има още хляб да ядеш докато ме стигнеш.
Ако това е въпроса всички съм ги правил, обекта попада под най-малко изиксвания. Само колко ще струват документите за регистрация в агенцията по храните не съм правил проучване.@kpetrov - Не ми отговори дали си правил проучване на пазара? Ако си правил такова - представи го да го видим.
Също така правил ли си разценка какво ще заредиш първоначално в магазина и колко ще струва? Ако си правил - представи го да го видим.
Също така правил ли си проучване какви документи и разходи има само за да започне да работи магазина с всички разрешителни? Ако си правил такова проучване - представи го!
Затова ти казах да си затваряш плювалника.
Като нямам поне абсолютният минимум капитал...Каруцата пред коня, някак не върви
Е теб те мързеше да си дигнеш продължението на гръбнака да дойдеш на срещата на форумаДобре, като се видим на живо, ще очаквам пак да ми кажеш същото нещо!
Колко контен изписа, това са минимум към 50-на статии, едно двеста- триста кинта вече да беше изкаралКато нямам поне абсолютният минимум капитал...
Няма да е кой знае колко към Агенцията, чел съм наредбите, с това което съм избрал да се продава в началото минавам най ниската тарифа...
Страника ме пита каква, ще стоката, ами такава, ще е в началото трайни продукти, най-необходими за домакинството.
Ти да кажем, кое най-често купуваш от да кажем тези 5? - Олио, захар, сол, боб и фъстъци? И кое струва повече и съответно чистата ти печалба е повече?
Е теб те мързеше да си дигнеш продължението на гръбнака да дойдеш на срещата на форума
Абе какво еднок км, просто си признай, че те мързеше да пътуваш. И какъв пък софиянец съм и аз.За мен това е градска среща на софиянци... да минавам над 1 000 км. само за да пия един час бира с няколко човека - няма да стане тая. Друго си е някъде с приспиване, че да има време и да се напием, и да изтрезнеем.
Не знам, и на това може да му дойде времето, в момента не ми се пишат статии, трябва да е по някаква тема, която ме интересува а такива са много малко.Колко контен изписа, това са минимум към 50-на статии, едно двеста- триста кинта вече да беше изкарал
Ако става дума за един и същ град - малките магазинчета са малко повече. Иначе другите неща съвпадат. Намират се и 1-2 денонощни.Защо я поддържате тая тема все още?Както и да е...
И аз живея в малък град с 8000 жители.Има Т-маркет, 2-3 по-големи ,които минават за "супермаркет" и 5-6 малки ,ама наистина малки магазина за храни.Никой от малките не е фалирал,щото стоят от 20 години и хората са свикнали с тях.
Доколкото знам,собствениците на малките магазинчета изкарват 400-500лв на месец.Една минимална заплата.
През годините имаше опити да се правят още "гаражни" магазинчета, но всичко фалира.