Съдържание за твоя сайт!

bg.statii

New Member
Здравейте,
реших да се пробвам в писането на съдържание на български. Затова ако някой иска да получи тестова статия, то нека драсне на bg.statii в яху.ком - предпочитана тема и ако покаже сайта, за който ще е, още по-добре.
Интересно според мен / прочетено на английски/ - в някои сайтове цената на самолетните билети зависи и от ип-то на потребителя и други фактори освен датата на полета.
Знам, че не пиша в нужния раздел, но толкова мога за първи пост :).
 
От: Съдържание за твоя сайт!

Редно е да се съобразиш с правилата на форума и да натрупаш нужния престой и брой мнения, а след това да си пуснеш обявата в съответния раздел. Успех!
 
От: Съдържание за твоя сайт!

Приятел, нямам нищо против теб, но си навлязъл в много тежък спам. Не е редно, хората се трудят, а ти хоп-на готово, вижте ме кой съм...
 
От: Съдържание за твоя сайт!

Опитвам се да пиша по темата ;-) и така да направя нужния брой постове.

Имате онлайн магазин, с много продукти / станали сте риселър на Инграм майкро/. И получавате за тях информация само баркод-а им, т.нар. ean-13.
Един от чудесните сайтове, който има 2 700 000 страници с продукти е .... / на който му трябва, ще го намери лесно/ и в него сайт може да ползвате безплатната част / около 40 % от продуктите/ като зададете файл с вашите баркод номера и ви върнат файл, с които да решите задачата си - да посочите урл с данните за продукта, да вградите като iframe в сайта си, или като изтеглите самата информация и добавите при вас локално. Едновременно с задаването на ваш файл за информация, може да се включите в каталога за сравнение на цените. Може и само за включването на вашите цени да участвате. Намират се вече и български фирми, който са се включили.
Има и един голям минус - за да се ползва вече цялата тяхна база, трябва вече и доста голяма такса. Предполагам, че всякакви магазини от рода на технополис, емаг имат лиценз за ледената котка.
 

Горе