Предлагам: Създавам визуално съдържание и професионални презентации

_Vanya_

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Казвам се Ваня и се занимавам със създаване на креативни и професионални презентации, също така създавам красиво и креативно визуално съдържание и рекламни материали за Вашия бизнес.
От мен може да очаквате коректно отношение, добра комуникация и не на последно място добре свършена работа, която да отговори на Вашите очаквания.
Можете да разчитате на моята помощ и коректност.
Създавала съм различни презентации и идеи, които мога да Ви покажа при интерес.

За повече информация, предоставяне на портфолио, запитвания и цени пишете на лично съобщение.

За мен ще е удоволствие да помогна в създаването на Ваш проект.

Ъп на темата... Хубав и успешен ден на всички! 🌞

ПС: Искам да се обърна към хора като Александра Христова, които усмиват труда на всеки тук и си мислят, че хората тук са неспособни, неможещи и незнаещи. Госпожо, моите уважения към Вас, но не Ви прави чест да спамите в постове и без да познавате човека отсреща да смеете да се държите неуважително към труда, знанията и времето на всеки.

Далеч съм от мисълта да водя спорове, но от хора като Вас незачитащи нормалните човешки ценности, няма как да остана безразлична.

Последно редактирано:
Правя го защото ме дразнят такива теми. Представа си нямате представа - мен колко време усмивали и присмивали. Защо поне веднъж някой не ми предложи сътрудничество. Много знаете. Ей за това се дразня.

Правя го защото ме дразнят такива теми. Представа си нямате представа - мен колко време усмивали и присмивали. Защо поне веднъж някой не ми предложи сътрудничество. Много знаете. Ей за това се дразня.
Не се заяждам с Вас, но не е коректно и етично да правите това, което някои други правят, просто защото се чувствате засегната по някакъв начин. Аз не съм си позволила да усмея някой, който влага труд и време в нещо, което предлага като услуга. Не за друго, а защото ценя факта, че дава от свободното си време в това да помогне на някой. Тук е мястото точно за това хората да предлагат това, в което са най-добри и не виждам нищо лошо в това и това, че Вас Ви дрази е само Ваш проблем. Хората не са Ви виновни, просто не бъдете като тези, които усмиват, а проявете уважение.

Трябва ти буквар и психолог, не сътрудничество 👌😎

Горе