Станимир И
Well-Known Member
300лв? Юзърката взема 10 000 за една среда, въри го стигай. А на тоя бизнесмен защо са му две среди? Явно няма цял тийм , и реално дев-а е сам - никаква логика.
И тея среди малко не важат вече, като можеш да си зададеш в един конфиг файл точните версии на нещата, и не ти трябват никакви субдомейни, test/dev/prod/ staging и т.н.. Docker-а e много вървежен сега, щото може да направиш имидж на всичко - и обикновенно си рънваш един докер с mysql/ php /phpmyadmin и знаеш, че на сървъра, като диплойнеш няма каво да се обърка., щото всичко е същото.
За пореден пък доказваш колко нямаш опит момче, после се сърдиш като ти пиша някои неща. Когато се научиш да плащаш заплати и данъци ще разбереш, защо хората вземат такива суми или се застраховат, защото утре като ми работиш на producation и омажеш нещо, после не се чуди, че клиента те съди за 50 хиляди загуби, още си малък и доста опит ти липсва. Това с Docker, не знам как да го коментирам, ти мислиш, че един WP сайт вдигнат за 900 - 3000 лв на накяква фирма за вафли има Docker и трябва да вдигаш Docker? Docker съм срещал само при софтуери за склад, saas и някакви големи магазини и софтуери, където при една грешка ще струва стотици хиляди.