barryallen
New Member
Здравейте, имам уникална идея за блог, какъвто още няма на български, та се чудих, тук има ли шанс за реализация от блог и изкарване на добри пари или да се ориентирам към блог на английски?
не си купувай .бг Поскъпи са , а реална полза няма.
Говориш глупости. Домейна няма абсолютно никакво значение нито за класиране нито за нищо. Просто трябва да е лесен , че да може хората да го запомнят и напишат без да цъкнат от някъде линк. Важното е съдържанието , социалните сигнали и линковете към дадения домейн. Дали е ком , бг , нет , инфо е все тая - това че ти е на бг и домейна ти завършва на .бг не дава никакъв бонус за класиране в гоогле.Това не е вярно, не го слушай. Ако блога ти е само за България, то домейн .bg е най-подходящия. Ако ще разчиташ и на трафик от други страни, то тогава си вземи друг домейн. Ако ще вземаш домейн .bg,, то вземи си от MissHosting - в момента имат промоция и дават безплатен домейн .bg. Вярно е, че домейните .bg са скъпи, но пък идеята ти е да печелиш от сайта си и ако тази цена те спъва, значи не си за този бизнес, има нещо сбъркано в бизнесплана ти.
Говориш глупости. Домейна няма абсолютно никакво значение нито за класиране нито за нищо. Просто трябва да е лесен , че да може хората да го запомнят и напишат без да цъкнат от някъде линк. Важното е съдържанието , социалните сигнали и линковете към дадения домейн. Дали е ком , бг , нет , инфо е все тая - това че ти е на бг и домейна ти завършва на .бг не дава никакъв бонус за класиране в гоогле.
аааа бг или ком. Що бе няма ли да изхвърли нагоре .бг щото е за България ? Защо да плащаш повече пари за бг като ком е по известен и по евтин ?Поредните тъпотии... ама и си вярваш като ги говориш.
Разбира се, че има значение, и то голямо. Два еднакви, идентични сайта, единия на домейн .tk, а другия на домейн .bg или .com ... и е ясно кой сайт ще изхвърчи нагоре и кой ще потъне към дъното?!
аааа бг или ком.
Ти и опит Стига се излага.Май взе да ти пари под задника. Айде бе, компетентния, нали нямало значение домейна, направи сайт на .tk, а аз на .bg или .com... и ще видим кой е прав.
Между другото, домейн предназначен за България на .bg е по-силен от домейн .com. И го казвам това от опит. Ама какво ти увира главата на теб, че и това да знаеш.
Гоогле казва в прав текст - дали е ком или бг не влияе на класирането , ти обаче опита ти бил показал Чак се чудя вече как не те е срам.... За кредитната карта смей се - като научиш що е то кешбек и има ли почва у нас може пък да не ти е смешно.Да, Бърни - винаги ще ти се смея, че се хвалиш как печелиш от кредитната си карта. Приеми го като факт. А колкото до поредния линк постнат от теб - просто не върви. Вече казах: реален опит! Не искам разни линкове и кой какво казал, написал, ако ще и да ми цитираш Лари Пейдж и Сергей Брин - все ми е тая, просто не вървиш. Вече казах: Практика. Като толкова знаеш, докажи думите си, направи опит. Останалото е просто приказки.
.. google казва много неща, но реалността е друга. Ще ти дам пример, един човек с по-нов домейн ми копира статията с моята статия беше по-напред в класирането...оогле казва в прав текст
Понякога гоогле дава леко предимство на новите домейни. Понякога просто не хваща коя статия е първоизточника и коя копирана... google казва много неща, но реалността е друга. Ще ти дам пример, един човек с по-нов домейн ми копира статията с моята статия беше по-напред в класирането...
Значи, ако това не може да го прави... да му таковам сложния алгоритам тогава.Понякога просто не хваща коя статия е първоизточника и коя копирана.