Нещо обаче не мое ми миряса тиквата след последните ти писаници... Ще вляза в обяснителен мод за малко, че така не е оферта хах
Имали сме някакви разговори, може там да е изпуснато нещо..
Но сега, след като ме постави в неудобно положение, ще да трябва да завърша тази драма, макар да не искам...ама нейсе
За първия сайт - аукциона, най-вероятно е имало някакво хранене, НО то е било ЧАСТНО! Много пъти съм споменавал, че сайта е топ-полезен (без подробности) НО (винаги има едно шибано НО) за жалост в БеГе имаме си и шуробаджанащина... Та, вероятно съм се оплакал с аргументирани съмнения, че в тази платформа има И наше момче/спуснато/шуре, админче гаранция, което играе май за частни интереси (овай е точно за БГ) Точно вчера за пореден пък усетих клатенгяс, отново...
В този смисъл може и да съм избеснял някъде, ОБАЧЕ това не значи, че съм против платформата, още повече да я путам, защото НАЙ-МАЛКОТО - няма бутане, поради простия факт, че е собственост на самия куриер.. ахахаха
Което въобще не значи, че някога, когато хвана келеменцето, няма да изяде шамарите... вервай ми
За втория, никога не съм си и помислял са се пробвам в нишата, просто защото за мен ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО НИША, а и няма никаква почва у нас...
Те така или иначе заслужават да са си ТОП, АМИ просто защото топ в тази "ниша" за БеГе (нищо, че пънка няма да умре) НЯМА и никога няма да ИМА... Дори се радвам, че такъв сайт ИЗОБЩО СЪЩЕСТВУВА
За тетия, което явно е раздел "далавери: в предприемач, определено има истина, защото съм бучал тук публично поне найсе пъти, че не е ОК, А и не е ОК в действителност, но баш ми дреме, Блинки си знае по-добре, спрял съм да дерзая и мешам, щото от ползата - файда както знаем - никаква ахахах
-----------------------------------
край на обяснителен режим
-----------------------------------
Дай 29% и (евентуално) имаме дийл.
Никой нищо не дава и не взима, работата е сериозна, 10% ми е турбо, защото 10% на 100млн са си 10млн ахахахахаха
Въпроса е, че няма да можем...
Ти не сакаш срещи, както сме говорели, НО специално за този случай, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Ще има и свидетел и адвокат и нотариус, инак не се навивам. Няма значение колко пищенгяси ще участват (само ти - ъпсурд), но бущашина трябва да има, защото това не са утепаните проекти дето така или иначе си знаем, че нищо няма да стане, и използваме случая по скоро за да се наблегнем и евентуално повеселим
Аз мое да поемем двама (да не се набутват за хотел), че и без това две стаи празни седят. Идвате, аз ви търпим едно диско, вие за съжаление мен - една кръчма хахахах и сядаме на другия ден "на чисто" да го обсъдим...
Няма да е чак такава набутвация, заслужава си "риска" според мен