Re: От: Създадена е нова група за SEO и подобряване на конверсията на онлайн магазини
И аз съм като приятеля ти за сега, но надявам се скоро да се разпиша:wink:
Давай смело, че няма какво да обсъждаме. А ти като си за чужбина, никой няма да ти завижда и да ти прави проблеми.
Моя човек са го "кръстоположили" да качва сам продуктите. Другите са прекалено заети със селфита.
Не знам де, но като цяло е добре при наличие на 10К продукта да е повече от един човек, особено, ако всеки има продукт има по 5 разновидности в цветове и размери.
Абе няма да е скоро готов, но още тогава казах да го пуска и на 1000, дори и на 500, само да няма празни категории, защото и това не е опция, и да не е прекалено празен.
От Рапидото го мотат с новия модул. Тия са за убиване, може ли от 1 година опенкарт да са на 2ката и тия сега да се сетят да си обновяват модула. Пълен смех. Все едно има 10 системи, 3 основни са и това е. Бг бизнес брат.
Правят го не превантивно, а след като 100 клиента им изпищят, че няма.
Както казах на моя човек, ако една фирма я буташ да прави неща, които на нея и оправят бизнеса, не се занимавай с нея, но не та не.
Еми да си чупи главата с нея. Кофтито, че май аз ще го интегрирам този толкова очакван модул. Не знам защо се оплаквам тук, може би защото минаха вече 3 месеца с този сайт дето още не може да го пуснат. А иначе поръчки идват. Добре, че го разубедих да не заключва сайта, да не може да се поръчва, че тогава какво реклама щеше да си направи.