пишете ли нещо в тази група?
На какво си?Искам и аз да се включа, ако може
Ще я възстановим, само въпроси да има. Минахме на лични и там продължихме иначе, защото участници в темата не искаха да разкриват сайтовете си пред всички. Явно са големи и им е бизнесчето, което си бранят. Дай ще я възстановим, само въпроси да има.
Нима те учудва? Много логично е дори. Тук има хора, които работят или са работили по конкурентни магазини от същата ниша. Защо да рискувам с показване на магазина и още повече да казвам аз как и какво съм направил? За да им дам идея как да подобрят конкурента ли? Няма логика...
Хубаво я спретнахме тази група... не е лошо и да пишете нещо там8)
Не, че нещо, но моля ви хвърляйте по едно око м/у Рекламата и Freelance Jobs & Projects в дясно на екрана когато чукнете Какво Ново? или New Posts8)
Ами то хубаво влез да се разпишеш, но няма ли как да се настрои груповата активност да отива в ноутификейшъните, ане да е където излиза сега, че малко е скатана според мен? Тя и конкретната група е скатана, но аз преди около година за една друга група - 20 дена не обърнах внимание, че там има нещо:wink:
Тези : (двете точки) над скрийншота не ги схванах, но карай - важното е, че изнамерих как да пусна ноутификейшъна за групата. Благодаря :beer:
Добре, аз така си се изразявам, много систематично, което явно по правилата на писане може да не е много ОК.Банко, иронично беше- трябваше да са на друго място в поста ти ":", но давай нататък :beer:
Хайде има движение в Г26:wink:
Някой тук вдясно гледа ли?