Това е най-бързата ми продажба до момента, домейна е купен преди по-малко от 10 дена ( hand reg. ), завършва на ****ology .com ( брандъбъл ).
Купен за £8
Продаден за 1120 евро
Оферта през моят сайт от голяма немска фирма
Явно е бил хубава дума .xyzСтранно нещо е пазара на домейни.. цял месец се опитваш да продадеш 60 домейна за $59-79 за всички, а днес само един от тях продаваш за $30 .xyz
И аз се записвам, имам домейни, но все още не съм продавал. Миналия месец ми направиха оферта от 3000$ за един 6 буквен .com, но не го дадох... може би е грешка, но аз мисля че цената на такъв домейн няма да ходи надоу... или греша?
Едит: свързаха се с мен от whois инфото
Да на ръка е и съдържа trader т.e. греша 8 бквен еЗависи, 6 буквени има много и то интересни. Все пак, ако е нещо наистина добро, което да има и смисъл в него, а не просто да звучи добре, може и повече да струва, но пак трябва да се намери точния купувач за него. По принцип, ако първата им оферта е 3000$ си мисля, че може да им се вземе доста повече. На ръка ли го регистрира този домейн?
толкова го продадох заедно със сайтада разбирам, че си продал kiwi.bg за 24 000лв. или товкова му търсиш?