Ще ми обясниш ли, що след като обича бугарина, Русия е държава подкрепяща Омо Илинден? Май по-скоро обича србинаЕх., колеги този негативен хейт дето се излива последните години върху восточния медвед, а знаете ли, че точно восточния медвед обича най-много бугарина...
Французина ли обича бугарина или германеца...булшит..
Точно сибирската мечка обича малкия бугарин и към тази мечка трябва да се присламчи бугарина.
Колко колеги във форума мислят като мен, мисля че са болшинство....?
Не искам да обяснявам нищо братле, казвам каква е оптималната политика на българското общество в близките 10-на години. Пробва се с ЕС - мисля всички интелигнтни хора в страната ще кажат, че това беше (и е) пълен провал.Ще ми обясниш ли, що след като обича бугарина, Русия е държава подкрепяща Омо Илинден? Май по-скоро обича србина
Ами човека си го казва, въреки диктатора Сталин, заради който руския народ претъпря толкова жервтви по време и след WW2, пак успя да излезне победител и да направи победен марш през цялата Европа и последствие Света...[video=youtube;kGRryIhH-Do]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kGRryIhH-Do[/video]
[video=youtube;OfLVx-nZEOs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OfLVx-nZEOs[/video]
Няма такава шизофрения.
Rape during the occupation of Germany
Превърнаха германците в олигофрени.
Тук си направо в приказка братле..Не се смятам за българофоб, нито за фен на великата ЧА, истината е очевадна- Сталин сключва този договор с цел да изчака да се поизбият и да загубят сили европейските държави, за да пусне после ЧА и да завземе после цяла Европа. И двамата са били диктатори от най-кръвожаден и безскрупулен тип. За разлика от Сталин, Хитлер е герой от ПСВ, което може би го е сбъркало, защото е бил на най-смъртоносната служба, но това не го оправдава... Както във филма "Кръстникът" сключваха примирия, така са го направили Сталин и Хитлер-пълен аналог в по-голям мащаб...
Върви се хвърли от някой мост.Пактът Молотов-Рибентроп от 39-та е отговор на Мюнхенския сговор през 1938 г., сключено между Франция, Англия и Хитлер. „Договор за ненападение“ по онова време е обичайна практика в дипломацията с цел отсрочване на евентуални военни действия и печелене на време. СССР умело се е възползвал от тази дипломатическа практика.
Обаче пискащите демокради умело се правят на луди
Абсолютни глупости, Хитлеристка Германия нападна СССР и буквално го завари по долни гащи, неподготвен за каквито и да е военни действия.Пактът Молотов-Рибентроп от 39-та е отговор на Мюнхенския сговор през 1938 г., сключено между Франция, Англия и Хитлер. „Договор за ненападение“ по онова време е обичайна практика в дипломацията с цел отсрочване на евентуални военни действия и печелене на време. СССР умело се е възползвал от тази дипломатическа практика.
Обаче пискащите демокради умело се правят на луди
Абсолютни глупости, Хитлеристка Германия нападна СССР и буквално го завари по долни гащи, неподготвен за каквито и да е военни действия.
Германия напада Съветите и ги мачка, заради едното разузнаване.