На мен ми е любопитно, тъй като анкетата не е публична, кои са тези тримата, които са гласували за "да Споделя нещо "?
Ще им набия възможно най-дебелия реп, стига да си публикуват прякорите
Аз съм един от тях, по рано писах защо
Отговор и трите най-добре ще приляга на големия % от нас! Voted
И още доста даже може да се добавят....
Като например: Да нахраня някой, щото тая сутрин ме приболяваха хемороидите.
Мнеее да нахраня някой щото му е промит мозъка, ама това е друг въпрос, не обръщай към политическите теми, преспокойно може да ми разгледаш всички постове и да видиш, че се дера само когато има нещо свързано с тато, ама това е друг въпрос!!!
Не си ме разбрал, изобщо не визирам теб. Говоря си по принцип... щото имам чувството, че някои са само за това тука....
Аз съм един от тях, по рано писах защо
Може и да звучи нескромно, но доста от хората тук, които си мислят, че влизат само, за да получават информация, реално и допълват с такава темите. За това когато някой е активен потребител и се учи от тук, ми е малко трудно да повярвам, че не споделя и нещо от това, което е научил и приложил в действителния живот. А от там и вече може да даде и доста реалистичен отговор на някой проблем или казус.Гласувах за "да Науча нещо", тъй като почти всичко което знам за макертинг,сео и т.н. съм научил от този форум, тъй че трудно мога да ви науча на нещо, но намеря ли нещо интересно или има ли тема която по-разбирам гледам да споделям и помагам
Не знам защо някой се притеснява да си изпише мнението, след като е гласувал за нещо.
Ще им набия възможно най-дебелия реп, стига да си публикуват прякорите
Аз имам навика на нови потребители, които са изразили мнение, да давам перче. Допада ми куража им, както и желанието да станат част от общността тук. Ще продължавам да го правя, както и искам специално да им кажа тук, както го правя винаги, когато ми се отдаде възможност, да не се притесняват. Никой няма да ги упрекне за малкото им знания или за начина, по който влизат в тема, която е тясно специализирана и биха могли да пишат само опитни хора. Естествено, не говорим за спам или неадекватно влизане.даже аз бих се притеснил :mrgreen: :mrgreen:
Абе като ти гледам репутацията едва ли може да се определят мненията ти като "нехаресвани'.Основно съм тук за да споделям. Друг е въпроса, че това което споделям в повечето случаи не се харесва на тези, които го четат. Форумните общности се градят на това, да се споделя. Ако ще се подкрепяме в някаква форма, това е начина. В началото ми беше смешно, че най-интензивния раздел на форума е Webmaster offtopic, но в последствие, просто спрях да му обръщам внимание и се свиква.
Абе като ти гледам репутацията едва ли може да се определят мненията ти като "нехаресвани'.
Абе по принцип е така, но няма друг мерител тук, освен ако не се познаваме лично.Знаеш много добре, че репутацията и в двата форума не е мерило. Досега не съм видял БГ форум, в който тя да действа с идеологията, с която е замислена - факт, народопсихология.