DexterMorgan
New Member
От: От: С какво да направя сайт за футболни прогнози?
Спортингбет и Бетин също имат афилиейт.
Спортингбет и Бетин също имат афилиейт.
Здравейте. Бих искал и аз да се включа към темата с един въпрос. Имам сайт точно за спортни прогнози, платени са, но се заплаща чрез СМС. Също така предлагам и игра, за която се иска регистрация ( напълно безплатна), като играта е с награди. Сайтът е на два езика - основен английски и разбира се български. Скоро ще бъде преведен най-вероятно на испански и френски. Наскоро чух от 2-3 познати, че е много вероятно от Adsense да не ме одобрят понеже :
1. Сайтът ми съдържа хазартно съдържание, което реално не е така според мен де.
2. Нямам поне 10К импресии на месец - сайтът е нов, следователно е нормално в първият месец все още да няма 10К импресии. Ще се радвам, ако някой с повече опит ми каже каква е вероятността да бъда одобрен от Adsense. Нов съм и не мога да сложа линк към сайта... sport-predictions.com е сайта
Най-хубавото нещо което можеш да направиш е да се откажеш, защото такъв тип сайтове за нищо не стават и са загуба на време
https://www.pinnaclesportsaffiliates.com/
Някой да е работил с тях?
Изглеждат ми повече от приемливо, защото всеки месец се рестартира статистиката (не като при Bet365, ако сте на негативен баланс да чакате нови клиенти да покрият загубите). Също така дават и процент от печалбата на залозите, макар и минимални- Всяка седмица се заплаща вашата печалба от Affiliate акаунта.
...
Здравейте, това е първият ми пост във форума. След доста четене, дойде времето и да се регна . Включвам се в темата също с питане за афилиейт сайт към букмейкъри. Имам почти готов проект, относително съм наясно какво ще представлява сайта, но и аз се колебая към кой пазар да се насоча - БГ или чуждестранен. В тази връзка имам няколко въпроса:
1. Ако го правя за чужбина, какво е нужно, за да развивам сайта от България? Достатъчно ли е да се хоства някъде навън? Има ли някакви други пречки?
2. Някой ползва ли афилиейт програмата на Ефбет, надеждна ли е? В сайта им точно тая страница е счупена...
Мисля и за вариант да започна на български, да тествам модела и да оптимизирам, след което да направя и английска версия, за да мога да работя с повече букмейкъри. Възможно ли е от гл.т. на тукашните регулации?
Сайтове за залози или за прогнози, разликата е огромнаОтносно саитовете за залози ?
И през ум да не ти минава за бг пазара