biaaro
Well-Known Member
От: От: От: От: С какво и как се храните
Напълно съм наясно, че не мога да те убедя в нищо. Питай който и да е доктор специалист, дали всеки вегетарианец не страда от няколко вида анемии, като задължително са с ниско ниво на хемоглобин всичките.
Както вече ти казаха, всяко лишение е вредно.
Напълно съм наясно, че не мога да те убедя в нищо. Питай който и да е доктор специалист, дали всеки вегетарианец не страда от няколко вида анемии, като задължително са с ниско ниво на хемоглобин всичките.
Както вече ти казаха, всяко лишение е вредно.
Ах, колко изтънчено ми намекна, че съм изглупяла от липсата на месо!
Тоя спор е глупав, разбираш ли? Хапвай каквото и колкото искаш, радвам се, че си жив и здрав - жена ти също. Просто не вкарвайте хората в заблуда, че вегетарианството и веганството са вредни, защото това не се базира на реални факти, а на недоказани хипотези. Това с гладуващия мозък е също голяма глупост - искаш да кажеш, че Толстой е бил тъп и дори му е личало???
Организмът се справя чудесно без абсолютно никакво месо и дори само с растителна храна. Иди в чакалнята на някоя болница и попитай чакащите пред кабинетите, колко от тях са вегетарианци - ще се изненадаш, че такъв там няма да срещнеш.