От: Така се управлява и развива сайт в БГ
Ще ме изумете - вие за пазар не сте чували нали? Верно тука са жълти стинки, но имам познати в големите ни медии и верно там кви реклмни камапнии се сключват за стотици к не е истина - там е пазара - не тука пиша 3 статии за лев
и после пусне някоя тема с неврояна възвращамост и масово тука всички :shock: и търсят под вола теле
Хайде пример с Фейса от инвестиция за 15-20к се оценяват последно за 100 милярда(силно съм несъгласен с това, но това е оценката)
Да не би са заставили с патлката купувача? Единственеото, което би имало някво реално отношение, а не чиста спекулация, която повечето прилaгате тук - е ако са силно задлъжнели, и трябва оправят баланса тогава да има шашма с отчеата - от 250к продажна по документи ги получват, а реално са взели много по малко.
Като купуваш нещо и го развиваш нормално да му се вдига стойността - това като си го купил за 3к и си налял за целия период 100к пак ли на 3к да се продаде
? Налива са време, пари разходи за популзиране на бранда( a брнада е нещо което трудно се оценява, и затова редица компани като изкупуват други именно зарди това вдигат цената от пазарната, както и за редица др. нематеирлни активи - като патенти, лицензи и най-вече ноу хауто и мениджмнътна и т.н), накрая се намира някой който да купи това - е нормално е цената да е завишена нали трябва има и доволно приемия или иначе казано нетна печалба от цялата инвестиция или да се продава на загуба, за да не се притенсват някои из форумите
(ако някой мисли ме оборва, то трябва всички предприемачи по света и унас да променя дейността си като благотоворителни финдации, щом не трбява бачкаме на печлаба
) ще ме уморите честно - отдавам го на вашата емоционалност, че не сте видяли такава възвращамост от проектите и моментално трябва да е лъжа/измама и трябва сериозно се спекулира с инфото
За справка не притежавам акции от тази компания, просто е супер смешно така да обезсмиляте постингато от тях, по начина който пишете